News

Incendiu într-un hotel din Focșani. Un bărbat a fost găsit mort în camera sa

Un bărbat a fost găsit mort într-un hotel din Focșani. În camera sa a izbucnit un incendiu.
10.10.2021 | 11:22
Incendiu intrun hotel din Focsani Un barbat a fost gasit mort in camera sa
Incendiu într-un hotel din Focșani. Un bărbat a fost găsit mort în camera sa. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Un incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la un hotel din Focșani, județul Vrancea. Conform primelor informații, tragedia s-a petrecut după ce un bărbat de 51 de ani a fumat în cameră, iar apoi a adormit.

Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 03:00. Atunci dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat de către angajaţii unui hotel din Focșani cu privire la faptul că dintr-una din camere iese fum dens.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Focșani. După ce au fost stinse flăcările, pompierii au găsit cadavrul unei persoane în interiorul camerei unde se manifestase incendiul.

Un bărbat a fost găsit mort în camera unui hotel din Focșani, în care a izbucnit un incendiu

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale s-a stabilit că victima este un bărbat, de 51 de ani, din județul Brăila.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi fumat în camera de hotel, iar apoi a adormit fără a stinge țigara, conform Antena3.

Ușa în care se afla victima era încuiată pe interior. În camera respectivă nu se mai afla nicio altă persoană.

În urmă cu doar câteva zile, o altă persoană a murit într-un incendiu. Tragedia s-a petrecut într-un bloc din Brașov.

ADVERTISEMENT

Incendiul a avut loc joi dimineața, în jurul orei 6:00, la o garsonieră. Zeci de oameni au fugit din calea flăcărilor care au izbucnit la garsoniera situată la etajul patru, în cartierul Noua, pe strada Brazilor.

”La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD.

ADVERTISEMENT

Când au ajuns echipajele la fața locului incendiul se manifesta cu degajara mare de fum iar în locuință arderea era generalizată”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, maior Ciprian Sfreja.

În urma incendiului, o persoană a fost găsită decedată. Totodată, s-au autoevacuat aproximativ 30 de persoane, iar alte 4 persoane au fost evacuate de echipajele ISU, au anunțat autoritățile.

ADVERTISEMENT