News

Incendiu într-un tren de călători. 40 de pasageri au fost evacuați din vagoane

02.08.2020 | 18:58
Incendiu intrun tren de calatori 40 de pasageri au fost evacuati din vagoane
ADVERTISEMENT

Un incendiu a avut loc duminică în gara Vlăduleni, la un tren care se afla în staționare. Din garnitura de tren au fost evacuați 40 de pasageri, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt, citat de Agerpres.

Incendiu la un tren aflat staţionat în gara Vlăduleni. În tren se aflau aproximativ 40 călători care s-au evacuat în siguranţă. Nu sunt victime”, a precizat ISU Olt.

ADVERTISEMENT

Pentru stingerea incendiului au intervenit două autospeciale de stingere de la Garda Osica de Sus şi Detaşamentul Caracal şi un echipaj SMURD.

Incendiul este localizat, se manifestă la materiale combustibile de la compartimentul motor”, a mai transmis ISU Olt.

ADVERTISEMENT

Incendiu în gara din Târgu-Mureș, în urmă cu două săptămâni

Luna trecută, pe 17 iulie, a mai fost înregistrat un  incendiu la o garnitură de tren care circula pe linia Bucureşti – Târgu Mureş.

Incendiul a izbucnit la locomotivă când trenul se afla în Gara Mică din Târgu Mureş.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, toți cei 50 de călători au fost evacuați, iar la fața locului a intervenit un echipaj al Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș.

ADVERTISEMENT

Călătorii au fost evacuați în timp util, astfel că nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma acestui incident. Traficul feroviar nu a fost afectat.

În această seară (n.r. vineri, 17 iulie), ca urmare a fumului dens cauzat de un incendiu izbucnit în compartimentul de motor al locomotivei trenului Inter Regio 1645 București- Târgu Mureș, aproximativ 50 de călători au fost evacuați. Au intervenit echipajele aflate în Gara Mică de la Detașamentul de pompieri Târgu Mureș și au lichidat incendiul. Nu sunt alte probleme”, preciza ISU Mureș.

ADVERTISEMENT
Tags: