News

Incendiu la un mall din București. Sute de persoane evacuate. Video

Un incendiu s-a produs marți seara la un mall din București situat pe Calea Văcărești. Sute de persoane au fost evacuate.
05.12.2023 | 23:16
Incendiu la un mall din Bucuresti Sute de persoane evacuate Video
Incendiu la un mall din București. Sute de persoane evacuate.
ADVERTISEMENT

Un incendiu a fost raportat marți seara la un centru comercial situat pe Calea Văcărești din București. Din primele informații, ar fi vorba de mall-ul Sun Plaza.

Alertă în Capitală: incendiu la un mall, sute de persoane evacuate

În momentul producerii incendiului, zona comercială și de alimentație publică a centrului comercial era deja închisă. Au fost evacuate doar persoanele care se aflau în zona de cinema.

ADVERTISEMENT

Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un centru comercial situat pe Calea Văcărești, sector 4. Incendiul se manifestă cu degajări de fum la un motor al sistemului ventilație și la 2 mp din izolație.

Zona comercială și de alimentație publică a centrului comercial era deja închisă în momentul producerii evenimentului, fără vizitatori la acel moment. Au fost evacuate persoanele care se aflau în zona de cinema.

ADVERTISEMENT

Intervin 5 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție si salvare de la înălțime, o autospecială de decarcerare, Detașamentul Special de Salvatori și 1 ambulanță SMURD”, a anunțat ISU București-Ilfov.

Din fericire, la scurt timp după intervenție, pompierii au reușit să localizeze incendiul și să-l lichideze. ”În acest moment incendiul este lichidat. În urma evenimentului nu au rezultat victime”, au anunțat autoritățile în jurul orei 23.00.

ADVERTISEMENT

Bărbat de 73 de ani, mort într-un incendiu care i-a cuprins locuința

Un incendiu a fost raportat, marți seara, și în județul Botoșani. Un bătrân de 73 de ani din localitatea Costești a murit după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani.

Un vecin al victimei a fost cel care a observat flăcările. Acesta a sunat imediat la 112. ”La faţa locului s-au deplasat în cel mai scurt timp două echipaje din cadrul Detaşamentului Botoşani cu două autospeciale cu apă şi spumă.

ADVERTISEMENT

La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuinţă. Din nefericire, în interior a fost descoperit trupul carbonizat al proprietarului”, a transmis ISU. Din primele informații, se pare că incendiul a fost provocat de jarul căzut din sobă.

ADVERTISEMENT