News

Incendiu puternic într-un apartament din Brăila. Pompierii au scos două persoane inconștiente din flăcări

Operațiune de salvare în Brăila. Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu, două persoane salvate inconștiente
22.04.2024 | 15:20
Incendiu puternic intrun apartament din Braila Pompierii au scos doua persoane inconstiente din flacari
Incendiu tragic în Brăila. Două persoane salvate în stare critică de pompieri. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O locuință din orașul Brăila a fost afectată de un incendiu devastator, în timp ce două persoane au fost găsite în interior, inconștiente și salvate de pompieri.

Două persoane inconștiente într-un incendiu din Brăila

Conform informațiilor furnizate de ISU Brăila, un incendiu a izbucnit la un apartament situat la etajul doi al unui bloc de pe strada Octav Doicescu, în orașul Brăila.

ADVERTISEMENT

„Degajare masivă de fum pe casa scării, se lucrează pentru evacuarea locatarilor şi localizarea incendiului. Se intervine cu două ASAS, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime (autoscară).

Deoarece exista suspiciunea că în interiorul apartamentului incendiat ar exista persoane, s-a format o echipă de căutare-salvare de posibile victime. Au fost găsite două persoane, inconştiente, care au fost evacuate din apartament şi predate către ambulanţele SAJ şi SMURD”, potrivit ISU Brăila.

ADVERTISEMENT

Echipele de pompieri au intervenit rapid cu două autospeciale echipate cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o autospecială de intervenție și salvare la înălțime. Focul a generat un fum dens, iar locatarii din bloc au fost evacuați în grabă.

Două persoane au fost găsite în mijlocul flăcărilor

În timpul intervenției, două persoane, un bărbat și o femeie, au fost găsite în interiorul apartamentului afectat de flăcări, fiind descoperite în stare de inconștiență.

ADVERTISEMENT

Acestea au fost salvate de către echipele de pompieri și preluate de ambulanțele Serviciului de Ambulanță Județean Brăila și SMURD, care au început imediat manevrele de resuscitare.

„Cele două victime în stare inconstientă au fost preluate de echipaje SAJ si SMURD și se execută manevre de resuscitare. Fumul de pe casa scarii a fost evacuat. Se lucrează pentru localizarea si lichidarea incendiului”, a transmis ISU Brăila.

ADVERTISEMENT

Persoanele rănite au fost transportate la spital. Incendiul a fost localizat și se lucrează intens pentru a-l stinge complet și pentru a elimina fumul din casa scării.

ADVERTISEMENT