Pariuri sportive

Început fantastic de 2024! Câștig de aproape 40.000 de lei la pariuri cu un SuperBonus uriaș

Început fabulos de an pentru un parior! A dat lovitura și a câștigat aproape 40.000 de lei cu un bilet format din 17 evenimente.
09.01.2024 | 10:28
Un parior a dat lovitura și a câștigat aproape 40.000 de lei cu un bilet fabulos. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Începutul de an arată extrem de productiv pentru pasionații de pariuri sportive. Câștigul de 40.000 de lei vine la doar patru zile după ce un alt parior a câștigat suma de peste 30.000 de lei cu o miză de doar 2 lei.

Început fantastic de 2024! Câștig de aproape 40.000 de lei la pariuri cu un SuperBonus uriaș

Un nou BigWin de senzație la pariuri. Omul nostru a profitat inspirat de oferta bogată pusă la dispoziție de Superbet. Norocosul a profitat din plin de toate opțiunile de pariere, dar și de toate bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Pariorul a construit un bilet din 17 evenimente, meciuri de fotbal, și a câștigat o sumă fabuloasă. Cota totală de pe bilet a fost de 978,22. În combinație cu miza de 25 de lei, câștigul total a fost de 39.129,15 lei.

De precizat este că o sumă importantă din câștigul total a venit ca urmare a bonusului oferit cu încredere de Superbet. Norocosul parior a profitat de un SuperBonus de 60%. Astfel, 14.673,43 de lei din suma totală au venit ca urmare a bonusului pus în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Emoții în Cupa Angliei pentru pariorul câștigător

Cotele de pe biletul câștigător au fost variate de la cea mai mică (1,25) la cea mai mare (1,95). Norocul nu a lipsit din drumul spre marele câștig, însă fără acest element șansele unui BigWin sunt aproape infime.

Evenimentele de pe biletul câștigător au fost reprezentate de meciuri de fotbal din Cupa Angliei, Cupa Spaniei, Serie A sau prima ligă de fotbal a Portugaliei. Biletul a debutat cu Inter – Verona. Omul nostru a ales varianta „total goluri Inter: peste 1,5”, care a fost verde după 2-1 pentru gazde.

ADVERTISEMENT

Mari emoții au fost la meciurile din turul al 3-lea al Cupei Angliei, Watford – Chesterfield sau Middlesbrough – Aston Villa. Omul nostru a ales inspirat pe favorite. Watford a învins cu greu. Condusă cu 0-1, fosta formație din Premier League a marcat în minutele 76 și 90+5 și s-a impus.

De cealaltă parte, Aston Villa a câștigat la limită duelul de pe Riverside cu un gol marcat în minutul 87. Ultimul meci de pe bilet a fost Arouca – Benfica. Oaspeții au câștigat categoric, scor 3-0, iar varianta „2 solist” s-a înverzit fără probleme.

ADVERTISEMENT

1

Mai mult decât atât, biletul a devenit verde încă de la 2-0 pentru „vulturi”, deoarece omul nostru a profitat de SuperAvantajul pus în joc cu generozitate de Superbet. Cu puțin curaj, inspirație și noroc poți obține un BigWin la pariuri.

ADVERTISEMENT