Pariuri sportive

Profit uriaș la pariuri în startul anului! A dat lovitura cu doar 2 lei pe meciuri de fotbal

Un parior a dat lovitura și a câștigat o sumă fabuloasă. Norocosul a mizat doar 2 lei pe 15 meciuri de fotbal și a făcut un profit major.
05.01.2024 | 13:24
Profit urias la pariuri in startul anului A dat lovitura cu doar 2 lei pe meciuri de fotbal
Un parior a dat lovitura și a câștigat o sumă fabuloasă. Norocosul a mizat doar 2 lei pe 15 meciuri de fotbal și a făcut un profit major. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Profitul uriaș la pariuri este primul pe acest an, dar să nu uităm cum s-a încheiat 2023. Un jucător extrem de inspirat a dat lovitura și a încasat peste 53.000 de lei la pariuri cu opțiunea Super-Avantaj

Lovitură de maestru la pariuri cu doar 2 lei

Perioada sărbătorilor a trecut, dar se pare că Moș Crăciun încă mai face cadouri. Iar un parior a simțit asta pe propria piele, el reușind să câștige peste 30.000 de lei la pariuri cu un bilet pe care a mizat doar 2 lei. În plus, există bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru s-a decis să joace 15 meciuri de fotbal din întreaga lume. Extrem de inspirat, el a ales să mizeze simplu pe soliști, dar la câteva partide și-a luat măsuri de precauție și a folosit varianta SuperAvantaj.

A ales să joace un bilet cu adevărat ”nebun”, având cote mari. Biletul a fost construit în jurul unei incredibile cote de 12,00 la un meci din Grecia. În final a beneficiat de o cotă totală de 15.554,88 pe care a pus 2 lei.

ADVERTISEMENT

Suma investită ne arată faptul că jucătorul a știut exact ce face și totul a fost bine calculat. Așa a ajuns omul nostru ca la început de an să încaseze suma 31.109,77 de lei. Și să nu uităm de SuperBonusurile oferit cu maximă generozitate de Superbet.

Emoții mari și nebunia venită din Grecia

Așa cum era și normal, un bilet cu atât de multe partide nu poate deveni câștigător decât dacă beneficiază și de puțin noroc. Iar inspiratul parior a avut de partea sa norocul la unele jocuri, în special la cele din La Liga.

ADVERTISEMENT

pariuri

Omul nostru a ales să joace varianta ”1 solist” la întâlnirea Celta Vigo – Betis Sevilla, la o cotă de 2,45. Ambele echipei au marcat câte o dată în startul jocului, iar apoi totul a stagnat și se părea că remiza este acceptată de toată lumea. Însă, norocul a purtat numele suedezului Williot Swedberg, care la ultima fază a adus victoria gazdelor.

pariuri

Emoții au existat și la meciul dintre Girona și Atletico Madrid, în care a jucat tot ”1 solist”, la o cotă de 2,60. A fost un adevărat derby, cu goluri multe, răsturnări de situație și o reușită a lui Ivan Martin în minutul 90+1, care a adus victoria catalanilor și înverzirea biletului pentru inspiratul parior.

ADVERTISEMENT

pariuri

Însă, cel mai nebun pariu a venit de la partida Lamia – Olympiakos din Grecia. A ales surpriza ”1 solist”, la o cotă de 12,00, mizând pe faptul că începutul anului poate fi unul dificil pentru colosul elen. Și nu s-a înșelat, pentru că gazdele s-au impus cu 1-0 cu un gol înscris încă din minutul 4.

pariuri

Au mai fost câteva jocuri care au fost pe muchie de cuțit, dar în cele din urmă startul de an s-a dovedit unul bogat pentru omul nostru. Mai ales că a știut să profite din plin de bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT