News

Încerca să fugă din ţară după ce şi-a înjunghiat soţia, dar a murit într-un accident. Soarta tragică a unui bărbat de 33 de ani

Un bărbat de 33 de ani a murit vineri dimineaţă, în urma unui tragic accident. El s-a izbit violent cu maşina de un tir, în timp ce se îndrepta spre granbiţa cu Republica Moldova.
28.07.2023 | 13:52
Incerca sa fuga din tara dupa ce sia injunghiat sotia dar a murit intrun accident Soarta tragica a unui barbat de 33 de ani
Maşina bărbatului a fost distrusă complet în impactul cu tirul Foto: viata-libera.ro
ADVERTISEMENT

Viaţa unui locuitor din Galaţi s-a sfârşit într-un mod tragic vineri dimineaţă, în apropiere de graniţa cu Republica Moldova, ţară spre care acesta se îndrepta, după ce şi-a înjunghiat soţia în plină stradă şi a lăsat-o într-o baldă de sânge.

Şoferul agresor s-a izbit cu maşina de un TIR

Orbit de furie şi pe fondul consumului de alcool, bărbatul şi-a înjunghiat de mai multe ori soţia, o femeie de 28 de ani. Trecătorii au sunat la 112, iar agresorul s-a făcut nevăzut şi a încercat să scape de răspundere.

ADVERTISEMENT

“Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din cercetări, a reieșit faptul că femeia, de 28 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi avut un conflict cu soțul ei, de 33 de ani, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor – înțepător.

Persoana vătămată a fost preluată de către un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul Județean Galați, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat, pentru viata-libera.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați, comisar șef de poliție Cristina Stoian.

ADVERTISEMENT

Imediat după comiterea faptei, bărbatul s-a urcat în autoturismul pe care îl deţinea, unul cu număr de Ucraina, şi s-a îndreptat către  Punctul de trecere a frontierei Galați, cu intenţia de a ieşi din ţară pe la Giurgiuleşti.

Din cauza alcoolului şi a surescitării nu a mai fost însă atent la drum şi s-a izbit violent de un tir staţionat la margine drumului. În urma impactului, bărbat de 33 de ani a murit pe loc, după cum au constatat medicii SMURD sosiţi la faţa locului.

ADVERTISEMENT

“După ce ar fi agresat-o pe soția lui, bărbatul ar fi plecat cu un autoturism către vama Giurgiulești și, pe fondul neatenției, a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu remorcă, ce era staționată, în urma impactului, bărbatul pierzându-și viața”, au transmis polițiștii de la IPJ Galaţi.

Anchetatorii au deschis dosar penal de violență în familie, urmând ca, după examinarea medico-legală, să se stabilească dacă au fost și alte infracțiuni.

ADVERTISEMENT

Tot la Galaţi, în urmă cu două luni, un bărbat a fost înjunghiat cu o macetă și a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui atac armat într-o intersecție. Agresorul s-a dovedit a fi chiar vărul său, fapta petrecându-se după o ceartă în trafic.

ADVERTISEMENT
Tags: