News

Incident grav în trafic. Un șofer a fost amenințat cu pistolul de un tânăr. Video

01.03.2021 | 11:31
Incident grav in trafic Un sofer a fost amenintat cu pistolul de un tanar Video
ADVERTISEMENT

Incident extrem de grav filmat pe un drum din județul Dolj. Un șofer din București a fost blocat în trafic și amenințat cu pistolul, în mai multe rânduri, de un alt participant la trafic.

Din primele informații, se pare că individul cu arma este un bărbat de 22 de ani din zona Olteniei. Acesta a și ajuns la audieri pentru a da explicații.

ADVERTISEMENT

Agresorul ar fi recurs la acest gest extrem din cauza unei depășiri în trafic pe un drum aflat în lucru. Toată scena a fost filmată și urcată în spațiul online.

Șofer din București, amenințat în trafic cu pistolul de un tânăr

Scene desprinse din filmele de acțiune pe un drum din țară. Un șofer din Bucureşti a fost blocat în trafic şi ameninţat cu un pistol pe un drum din Dolj.

ADVERTISEMENT

Se pare că totul a pornit de la o depășire în trafic, conform purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu, notează Digi 24.

Șoferul vizat de amenințarea cu arma a fost amenințat de un localnic de 22 de ani. Scenele au fost filmate de partenera șoferului și postate pe internet, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

https://www.youtube.com/watch?v=alR5FiqriSI

Dosar penal pentru agresorul cu pistolul

În acest caz, agenții de la Poliție au efectuat controlul corporal al tânărului în cauză precum și controlul autoturismului, dar nu au găsit încă pistolul care apare în imagini.

Totodată, tânărul a fost condus la sediul secției pentru audieri. Oamenii legii încearcă să afle motivele reale ale acestui gest și să găsească arma care apare pe filmare.

ADVERTISEMENT

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

ADVERTISEMENT
Tags: