News

Un individ a amenințat cu un cuțit călătorii unui autobuz din București. Atacatorul, încătușat

23.02.2021 | 21:00
Un individ a amenintat cu un cutit calatorii unui autobuz din Bucuresti Atacatorul incatusat
ADVERTISEMENT

Au fost momente de panică într-un autobuz din Capitală, marți seară. Un individ a amenințat cu un cuțit călătorii aflați în mijlocul de transport, fiind ulterior încătușat de Poliție.

A fost evitată o posibilă tragedie comisă de acest atacator după ce oamenii din autobuz au apelat la ajutorul unui polițist de la Brigada Rutieră a Capitalei care se afla în misiune.

ADVERTISEMENT

Din fericire, evenimentul din trafic s-a încheiat fără niciun rănit. Atacatorul este acum la Secția 21 de Poliție unde se efectuează cercetări amănunțite.

Călătorii unui autobuz din București, amenințați cu un cuțit de un individ

Scene șocante au avut loc marți în Sectorul 6 din București. Mai mulți călători aflați în autobuzul de pe linia 178 au fost atacați de un individ cu un cuțit, scrie Știripesurse.

ADVERTISEMENT

Pasagerii mijlocului de transport au apelat imediat la un polițist de la Brigada Rutieră a Capitalei care se afla în misiune pe bulevardul Iuliu Maniu. Agentul s-a deplasat de urgență cu autoturismul din dotare și a reușit să oprească autobuzul la intersecția cu strada Bacriului.

Ulterior, polițistul a identificat bărbatul care avea un cuțit ascuns în mâneca de la haină, l-a imobilizat și încătușat. Atacatorul a ajuns la Secția 21 pentru continuarea cercetărilor.

ADVERTISEMENT

Probleme și pentru polițiștii din județul Botoșani

Ziua de marți a fost una cu activitate și pentru Poliția din județul Botoșani. Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din orașul Flămânzi a încercat să mituiască doi polițiști chiar în sediul poliției, după ce a fost condamnat la închisoare cu executare.

Individul fost ridicat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi în baza mandatului de executare a pedepsei emis de Tribunalul Botoșani.

ADVERTISEMENT

”Acesta a fost condamnat la doi ani și nouă luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mita în formă continuată, constând în aceea că în luna martie 2019 ar fi încercat să ofere mită unor polițiști pentru a nu administra corect probatoriul într-un dosar în care acesta era cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Tânărul a fost depistat pe raza localității de domiciliu, fiind reținut și ulterior escortat către Penitenciarul Botoșani în vederea încarcerării”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, potrivit Monitorul de Botoșani.

ADVERTISEMENT
Tags: