News

Incident grav lângă o școală din București! Doi adolescenți au ajuns la spital după ce au fost înjunghiați

Doi tineri au fost înjunghiați lângă o școală din Capitală.
03.06.2021 | 14:58
Incident grav langa o scoala din Bucuresti Doi adolescenti au ajuns la spital dupa ce au fost injunghiati
ADVERTISEMENT

Bătaie în apropierea unei școli din București. Doi tineri, unul de 17 ani și celălalt de 21 de ani au ajuns la spital după ce au fost înjunghiați. Cei doi s-ar fi certat cu alți tineri și lucrurile au degenerat.

Tânărul de 17 ani a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar celălalt băiat la un alt spital din Capitală.  Nici unul nu are răni care să-i pună viața în pericol.  Cei trei agresorii au fugit până la sosirea polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Incident grav lângă o școală din București

Incidentul a avut loc lângă Școala Gimnazială Petre Ghelmez nr. 58. Mai mulți tineri s-au luat la ceartă, iar doi au fost răniți cu un obiect ascuțit, cel mai probabil un cuțit.

Apelul la 112 a fost primit la ora 13.00. Un martor a sesizat că un grup de tineri se află în apropierea școlii din sectorul 2, iar situația părea că a degenerat.

ADVERTISEMENT

Polițiștii de la Secția 9 s-au deplasat la fața locului, dar nu i-au mai găsit pe agresori. Au identificat doar doi tineri cu vârste de 17 și 20 de ani, ambii înjunghiați cu un obiect ascuțit.

Tinerii au fost transportați la spital

Se pare că tinerii ar fi fost agresați de alte trei persoane care au fugit înainte ca polițiștii să ajungă la fața locului. Băieții au fost duși de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Viața loc nu este în pericol. Tânărul e 17 ani a fost dus la spitalul Grigore Alexandrescu, iar cel de-al doilea la o altă unitate din Capitală.

Polițiștii încearcă să afle identitatea persoanelor implicate în incident. Nu se știe deocamdată dacă cele două victime vor depune plângere.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu și au deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

“La ora 13:00 prin apel 112 a fost sesizat faptul că în apropierea unei unități de învățământ din sectorul 2 are loc un scandal între mai mulți tineri.

La fața locului au sosit polițiștii Secției 9 Poliție care au identificat doi tineri cu vârste de 17 și 20 de ani ce prezentau răni produse, cel mai probabil de un obiect înțepător”, se arată în comunicatul poliției.

ADVERTISEMENT
Tags: