News

Incident grav pe o stradă din Capitală. O femeie a fost agresată în plină stradă de fostul iubit

Agresiune în plină stradă în Sectorul 5 din București. Femeia s-a baricadat în mașină pentru a scăpa de fostul iubit
13.03.2024 | 11:10
Incident grav pe o strada din Capitala O femeie a fost agresata in plina strada de fostul iubit
Agresor arestat preventiv după ce și-a atacat și amenințat cu moartea fosa parteneră. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat preventiv, fiind acuzat că și-a agresat fosta concubină pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei.

Femeie agresată de fostul iubit

Incidentul a avut loc pe 11 martie 2024, în jurul orei 17:00, când polițiștii din cadrul Secției 17 Poliție au fost alertați prin apel la 112 cu privire la agresiunea asupra unei femei.

ADVERTISEMENT

„La data de 12 martie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 17 Poliţie au reţinut un bărbat, în vârstă de 36 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de hărţuire, ameninţare şi distrugere.

În fapt, la data de 11 martie 2024, în jurul orei 17.00, poliţişti din cadrul Secţiei 17 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 5, o femeie este agresată de către un bărbat”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

ADVERTISEMENT

Polițiștii sosiți la fața locului l-au identificat imediat pe agresor și l-au condus la secție, urmând să fie arestat, iar victima, o femeie în vârstă de 50 de ani, a fost identificată și ea.

Cum s-a produs incidentul

Din anchetă, s-a stabilit că în timp ce victima se îndrepta către mașina sa parcată pe o stradă din Sectorul 5, fostul concubin în vârstă de 36 de ani a apărut din spatele mașinii, moment în care aceasta s-a urcat de frică în vehicul și a blocat ușile.

ADVERTISEMENT

Bărbatul ar fi încercat să forțeze portierele, să urce pe capota mașinii și să lovească parbrizul cu picioarele. În timp ce încerca să spargă geamurile laterale, acesta i-ar fi adresat femeii amenințări cu moartea. Având în vedere gravitatea situației s-a emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile împotriva bărbatului.

Inițial, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, însă ulterior a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, întrucât s-a constatat pericolul iminent al acțiunilor sale.

ADVERTISEMENT

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și pentru ca bărbatul să meargă în fața instanței, unde va primi o pedeapsă pentru faptele pe care le-a comis.

ADVERTISEMENT