News

O profesoară din Vaslui ar fi fost agresată de soț chiar în curtea școlii. Elevii au asistat la întreaga scenă

O profesoară din Vaslui ar fi fost agresată de soț chiar în curtea școlii, de față cu elevii. Cu toate acestea, bărbatul spune că a fost ”doar o ceartă în familie”.
29.02.2024 | 16:32
O profesoara din Vaslui ar fi fost agresata de sot chiar in curtea scolii Elevii au asistat la intreaga scena
O profesoară din Vaslui ar fi fost agresată de soț chiar în curtea școlii. Elevii au asistat la întreaga scenă. Foto: Vremea Nouă
ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, elevii unei școli din comuna vasluiană Banca s-au panicat atunci când au văzut cum profesoara lor este agresată chiar de soț. Acesta este consilier local în sat și ar fi lovit-o pe femeie. La câteva ore de la incident, bărbatul a vorbit cu presa locală din Vaslui și a negat că și-ar fi atins soția.

O profesoară din Vaslui ar fi fost agresată de soț chiar în curtea școlii

”El i-a cerut telefonul, ea nu a vrut să i-l dea și a încercat să i-l ia cu forța. A lovit-o și a tras de ea până i-a luat geanta și apoi telefonul”, a povestit un martor la întreaga scenă, conform publicației Vremea Nouă. Cea care a sunat la 112 a fost chiar o colegă a profesoarei, speriată de cele văzute.

ADVERTISEMENT

Pentru că a plecat înainte să sosească polițiștii, bărbatul a fost ulterior audiat. Mai mult, autoritățile au emis un ordin de protecție provizoriu, astfel că individul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 300 de metri de soția sa. Bărbatul susține că ar fi victima ”opoziției” care se află deja în campanie electorală.

“A fost o ceartă în familie. Nu am ce să spun mai mult. Nu am agresat, nu nimic. A fost o discuție familială. Cum să o agresez? Da’ eu fac așa ceva? Ăștia (n.r. din opoziție) au scos așa ceva. Asta e campanie electorală. A venit, am vorbit cu ea, ne-am împăcat, asta e treaba”, a transmis consilierul local.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, polițiștii spun că pe numele bărbatului a fost deja deschis un dosar penal. ”La data de 26 februarie 2024, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o femeie de 51 de ani, din comuna Banca, cadru didactic la o unitate de învățământ din aceeași localitate, ar fi fost agresată și deposedată de telefonul mobil de către soțul său, în incinta unității de învățământ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru infracțiunile de furt, violență în familie și distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Totodată, a fost emis ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, împotriva bărbatului de 50 de ani, din comuna Banca, bănuit de comiterea infracțiunilor”, au transmis reprezentanții IPJ.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Iași și-a băgat soția în spital pentru că sforăia

În urmă cu două săptămâni, un bărbat din județul Iași era arestat pentru că și-a bătut femeia până i-a rupt splina. Motivul este cu adevărat halucinant: bărbatul era nervos pentru că soția sa sforăia. Polițiștii au fost alertați chiar de medici, care au operat-o de urgență pe femeie și au sunat la 112.

Victima în vârstă de 47 de ani a fost lovită cu pumnii în abdomen, însă s-a dus la spital doar peste câteva zile. ”Zice că sforăia și pe el îl deranja și zice că i-a tras cu cotul așa, dar de la cotul acela nu se poate. Se certau zi de zi, de vreo doi ani de zile”, povestește mama bărbatului acuzat că și-a nenorocit soția.

ADVERTISEMENT

”Tot timpul cumnata mea era într-o teroare. Nu mai putea să doarmă noaptea din cauza lor. Se certau. Se băteau parte în parte. Mai mult, ea îi trăgea decât el. Pentru nimica nu poți să îi tragi o palmă. A fost ce a fost între dânșii. Ferească Dumnezeu!”, povestește o rudă a femeii, care locuiește lângă victimă.

ADVERTISEMENT
Tags: