News

Tânără agresată sexual şi aruncată din autobuz. Imagini şocante, poliţia cere ajutor pentru prinderea făptaşului. Video

Agresiune sexuală în plină zi, într-un autobuz din județul Argeș. Autorul a pipăit o fată și a aruncat-o din vehicul
01.03.2024 | 14:15
Tanara agresata sexual si aruncata din autobuz Imagini socante politia cere ajutor pentru prinderea faptasului Video
Tânăr căutat de poliție după ce a agresat o femeie într-un autobuz din Pitești. Sursa foto: Colaj foto / Captură de ecran / Adevărul
ADVERTISEMENT

Un individ este căutat de forțele de ordine după ce a agresat o tânără în zone intime și a aruncat-o autobuzul în care se aflau, evenimentul desfășurându-se în municipiul Pitești. Poliția din Argeș solicită colaborarea publicului pentru a identifica persoanele implicate.

Tânără agresată în autobuz

Anchetatorii de la Biroul de Investigații Criminale Pitești derulează o investigație amplă pentru a identifica individul în cauză, înfățișat în materialul video purtând haine cu nuanțe deschise.

ADVERTISEMENT

În timp ce se aflau la o stație de autobuz de pe bulevardul Petrochimiștilor, tânărul, însoțit de alți patru indivizi, ar fi abuzat sexual o tânără, atingând-o în zone intime.

După îmbarcare în mijlocul de transport în comun, când fata a cerut explicații pentru gestul său și a amenințat cu raportarea incidentului la poliție, individul a împins-o în afara autobuzului, provocându-i căderea și stârnind amuzamentul amicilor săi.

ADVERTISEMENT

În fața reproșurilor celorlalți pasageri, individul și-a justificat comportamentul cu indiferență, afirmând că „Păi vine să dea în mine! Nu i-am făcut nimic!”, după care a părăsit mijlocul de transport.

Victima a depus o plângere împotriva agresorului

Evenimentul a avut loc pe 21 ianuarie 2024, în jurul orei 14:00, fiind surprins de camerele de supraveghere ale autobuzului. Victima a raportat incidentul poliției, care efectuează cercetări în legătură cu acesta.

ADVERTISEMENT

Biroul de Investigații Criminale Pitești a deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală și violență, solicitând sprijinul comunității pentru identificarea celor implicați.

„Rugăm persoanele care pot da relații cu privire la tânărul în cauză sau despre ceilalți tineri care apar în imagini, să contacteze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248 607 009”, a transmis IPJ Argeș.

ADVERTISEMENT

În ciuda verificărilor care au avut loc în apropierea incidentului și în liceele din zonă, unde cei implicați ar fi putut afla despre investigații, aceștia nu au mers la sediul poliției.

ADVERTISEMENT