News

Incident șocant în Bicaz. Un copil de 4 ani a căzut de la geamul locuinței. În ce stare este micuțul

Un copil de doar patru ani a ajuns la spital după ce a căzut de la etajul doi al unui bloc din Bicaz. Mama nu se afla în cameră
12.11.2022 | 18:19
Incident socant in Bicaz Un copil de 4 ani a cazut de la geamul locuintei In ce stare este micutul
Copilul a fost transportat la spital Foto: hepta
ADVERTISEMENT

Copilul, care a suferit mai multe răni, a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Un copil de 4 ani a căzut de la geamul locuinței

Un copil de doar 4 ani a căzut de la etaj sâmbătă, în jurul orei 15.00. Incidentul s-a produs într-un bloc din orașul Bicaz, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț.

ADVERTISEMENT

Potrivit reprezentanților autorităților, incidentul s-a petrecut în timp ce copilul s-ar fi aflat singur într-o cameră a locuinței, în timp ce mama acestuia era în bucătărie.

Dar femeia a observat imediat ce s-a întâmplat și a sunat la numărul unic de urgență 112, copilul fiind preluat de o ambulanță. Minorul ar fi suferit multiple leziuni și posibil și fracturi, relatează tvmneamt.ro.

ADVERTISEMENT

”La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 15:20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la faptul că, un copil a căzut de la etajul II, al unui bloc situat pe strada Piatra Corbului, din Bicaz.

Din primele informații a reieșit că un copilaș, în vârstă de 4 ani, din Bicaz , în timp ce se afla la etajul II al unui imobil, ar fi căzut la parterul blocului, în împrejurări ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, minorul a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală, pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate”, a declarat subinspectorul Ramona Ciofu de la IPJ Neamț.

Închisoare cu suspendare pentru mama gemenilor căzuți de la etajul 10

În august 2021, un băiețel și o fetiță, gemeni în vârstă de doar 2 ani, au murit după ce au căzut de la fereastra locuinței situată la etajul 10 al unui bloc din Ploiești.

ADVERTISEMENT

În momentul producerii tragediei, mama copiilor se afla într-o altă încăpere și făcea un live pe o rețea de socializare.

Femeia a fost condamnată, în septembrie 2022, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, decizia nefiind definitivă. Andreea Violeta Vizu a fost decăzută din drepturile părintești pentru al treilea copil.

ADVERTISEMENT