ADVERTISEMENT
News

Incident șocant în Constanța. Un bărbat a fost împușcat în cap, pe stradă. Agresorul e încă liber

Autor: Flaviu Popa | 07.09.2020 | 17:53
Incident șocant în Constanța. Un bărbat a fost împușcat în cap, pe stradă. Agresorul e încă liber
Agresorul și-a împușcat victima în cap, în Constanța. Foto: Pixabay

Alertă în Constanța, după ce un bărbat a fost împușcat în cap, în plină stradă, după un conflict spontan cu un individ agresiv.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, la data de 5 septembrie, că un bărbat a fost îmupșcat în cap pe strada Ștefan cel Mare.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul se afla la o patiserie, alături de fratele său, când a fost amenințat de un alt individ, în urma unui conflict spontan.

ADVERTISEMENT

Un individ a fost împușcat în cap în Constanța, pe stradă

Bărbatul recalcitrant a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, una dintre victime fiind nimerită în zona capului.

Persoana vătămată, în vârstă de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

ADVERTISEMENT

Polițiștii Secției 3 încearcă să-l depisteze în acest moment pe agresor, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit replicaonline.ro.

Conform sursei citate, incidentul s-ar fi produs în proximitatea unei patiserii din zona magazinului Tomis. Victima se află în afara oricărui pericol, nefiind nevoie de internare.

ADVERTISEMENT

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul ameninţându-l pe bărbatul în cauză, cât şi pe fratele acestuia, cu acte de violenţă. Ulterior acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre fraţi fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Constanţa.

Cu toate acestea, medicii au stabilit că are nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale, astfel că agresorul nu va scăpa ușor în momentul în care va fi identificat.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au deja un cerc de suspecți și promit că-l vor identifica și depista pe agresor în cel mai scurt timp.

Știre în curs de actualizare

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!