News

Incident șocant în Constanța. Un bărbat a fost împușcat în cap, pe stradă. Agresorul e încă liber

07.09.2020 | 17:53
Incident socant in Constanta Un barbat a fost impuscat in cap pe strada Agresorul e inca liber
ADVERTISEMENT

Alertă în Constanța, după ce un bărbat a fost împușcat în cap, în plină stradă, după un conflict spontan cu un individ agresiv.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, la data de 5 septembrie, că un bărbat a fost îmupșcat în cap pe strada Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au stabilit că bărbatul se afla la o patiserie, alături de fratele său, când a fost amenințat de un alt individ, în urma unui conflict spontan.

Un individ a fost împușcat în cap în Constanța, pe stradă

Bărbatul recalcitrant a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, una dintre victime fiind nimerită în zona capului.

ADVERTISEMENT

Persoana vătămată, în vârstă de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii Secției 3 încearcă să-l depisteze în acest moment pe agresor, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit replicaonline.ro.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, incidentul s-ar fi produs în proximitatea unei patiserii din zona magazinului Tomis. Victima se află în afara oricărui pericol, nefiind nevoie de internare.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul ameninţându-l pe bărbatul în cauză, cât şi pe fratele acestuia, cu acte de violenţă. Ulterior acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre fraţi fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Constanţa.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, medicii au stabilit că are nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale, astfel că agresorul nu va scăpa ușor în momentul în care va fi identificat.

Polițiștii au deja un cerc de suspecți și promit că-l vor identifica și depista pe agresor în cel mai scurt timp.

Știre în curs de actualizare

ADVERTISEMENT
Tags: