Sport

Incidente grave în Italia: un fan a fost înjunghiat! O autostradă a fost închisă după ce ultrașii lui Napoli și cei ai lui AS Roma s-au luat la bătaie. Video

Ultrașii lui Napoli s-au bătut ca în filme cu cei ai lui AS Roma. Cele două grupuri rivale s-au întâlnit pe autostradă.
08.01.2023 | 18:18
Incidente grave in Italia un fan a fost injunghiat O autostrada a fost inchisa dupa ce ultrasii lui Napoli si cei ai lui AS Roma sau luat la bataie Video
Zeci de fani ar putea fi arestați, iar autostrada a fost închisă în urma incidentelor. Sursă foto: captură Twitter
ADVERTISEMENT
08-01-2023
16:20

Se pare că incidentele dintre suporterii lui Napoli și AS Roma au făcut și victime. Un fan a fost înjunghiat și a fost transportat la spital în stare gravă.


Ultrașii lui Napoli i-au așteptat pe cei de la Roma pe autostradă și i-au atacat în dreptul localității Arezzo. Pentru moment nu se știe dacă bărbatul era suporter napoletan sau „roman”.

După ce suporterii lui Napoli au creat incidente și la Milano la partida cu Inter, deși nu au fost lăsați să intre pe stadion, noi incidente au apărut și înainte de meciul cu Sampdoria.

Bătaie pe autostradă între fanii lui Napoli și cei ai lui AS Roma

Imagini incredibile din Italia, unde două grupuri ale suporterilor lui Napoli au pornit un conflict cu tifoșii lui AS Roma, direct pe autostradă.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Napoli se îndreptau spre Genova, unde liderul din Serie A va juca împotriva Sampdoriei, în timp ce „romanii” se îndreptau spre Milano pentru derby-ul cu AC Milan.

Ultrașii au aruncat cu torțe și petarde, iar lucrurile au degenerat rapid și a fost nevoie de intervenția poliției pentru a stinge conflictul.

ADVERTISEMENT

O parte din autostradă a fost închisă. Astfel, s-au creat cozi interminabile de mașini, însă din fericire nimeni nu a fost rănit grav și nu au existat accidente sau autoturisme avariate.

Ultrașii lui Napoli și AS Roma au folosit arme albe și s-au bătut într-o benzinărie

Martorii oculari au dezvăluit pentru presa italiană că ultrașii aveau în dotare bețe și un întreg arsenal de materiale pirotehnice.

ADVERTISEMENT

„Fanii au coborât din mașini chiar în mijlocul autostrăzii. Aveau bețe, au aruncat cu petarde și torțe”, au relatat uluiți aceștia. Imaginile au devenit virale pe internet și au scandalizat presa.

O altă confruntare a avut loc într-o benzinărie, unde zeci de fani au creat haos și au provocat mai multe distrugeri.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Napoli au creat incidente și la Milano la meciul cu Inter

Deși din motive de securitate galeriei lui Napoli nu i s-a permis accesul în tribunele stadionului „Giuseppe Meazza”, aceștia au făcut deplasarea și au creat mai multe incidente.

Ultrașii au capturat un steag al lui Inter, dar și un banner al suporterilor lui OGC Nice prezenți la partidă, fiind înfrățiți cu galeria „nerrazzuri”.

ADVERTISEMENT