News

Inconștiență maximă a unui șofer din Ucraina. Prins beat pe A2, în timp ce conducea haotic o autocisternă plină cu GPL

O tragedie a fost evitată, după ce mai mulți participanți la trafic au sunat la 112. Un șofer din Ucraina conducea haotic pe A2.
26.10.2023 | 12:13
Inconstienta maxima a unui sofer din Ucraina Prins beat pe A2 in timp ce conducea haotic o autocisterna plina cu GPL
Inconștiență maximă a unui șofer din Ucraina. Colaj Fanatik/ Foto Poliția Română/Hepta
ADVERTISEMENT

Inconștiență maximă a unui șofer din Ucraina, care a urcat la volan, deși se afla sub influența băuturilor aloolice și posibil și a drogurilor. El a fost văzut de alți participanți la trafic, în timp ce conducea haotic pe A2.

Inconștiență maximă a unui șofer din Ucraina

O adevărată tragedie a fost evitată, miercuri, după ce mai mulți conducători auto au sunat la 112 și au spus că pe Autostrada Soarelui, șoferul unei cisterne din Ucraina, circulă haotic. Bărbatul a fost oprit de polițiști în zona municipiului Fetești.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au constatat că la volan se afla un cetățean de 44 de ani din Ucraina, care conducea o autocisternă cu aproape 20 de tone de GPL. Bărbatul a fost testat pentru alcool, reieșind că era beat.

Aparatul etilotest a arătat un rezultat de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, polițiștii bănuiesc că bărbatul ar fi consumat și droguri. Prin urmare, el a fost dus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

ADVERTISEMENT

„A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive.

Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise”, au transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT

Șoferul ucrainean s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar azi va fi prezentat instanței, fiind propusă măsura arestului preventiv.

Șofer beat din Târgu Mureș, oprit de polițiști cu focuri de armă

Un incident similiar s-a petrecut, acum câteva zile, în Târgu Mureș. Un șofer de 53 de ani, beat și posibil drogat, nu a oprit la semnalul polițiștilor, după ce a fost implicat într-o tamponare.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fugit de oamenii legii, iar în cursa nebună a lovit alte trei mașini parcate, trei copaci și un gard. Pentru a încerca să îl oprească, polițiștii au tras mai multe focuri de armă. Nu au fost persoane rănite. În cele din urmă, șoferul a fost prins și încătușat.

 

ADVERTISEMENT
Tags: