News

Video. Momentul în care un şofer drogat ucide doi oameni nevinovați. Accidentul de la Gherla a fost surprins de camere

Momentul în care un șofer beat și drogat de 24 de ani ucide doi oameni nevinovați, la Gherla, a fost surprins de camere.
23.10.2023 | 18:00
Video Momentul in care un sofer drogat ucide doi oameni nevinovati Accidentul de la Gherla a fost surprins de camere
Momentul în care un şofer drogat ucide doi oameni nevinovați la Gherla, surprins de camere. Sursa foto: capturi YouTube
ADVERTISEMENT

Au apărut primele imagini cu momentul în care un șofer drogat ucide doi oameni nevinovați la ieșire din Gherla spre Dej. Accidentul din județul Cluj este unul terifiant.

Momentul în care un șofer drogat ucide doi oameni nevinovați la Gherla, surprins de camere

Presa locală a publicat, în acest debut de săptămână, imagini cu momentul depășirii mortale care a dus la tragedia din județul Cluj, din urmă cu două zile.  Pe filmare se observă cum șoferul de 24 de ani se angajează în depășirea unei coloane de mașini, fără să țină cont că un alt șofer era deja angajat în depășire.

ADVERTISEMENT

Tânărul a efectuat depășirea riscantă, dar imediat a ajuns cu roțile pe acostament în partea stângă. A încercat în zadar să revină forțat pe sensul lui de mers, însă nu a reușit să se încadreze.

În acel moment, a izbit din spate mașina în care se aflau doi dejeni, soț și soție. Aceștia circulau regulamentar și se întorceau de la un concert de muzică. Mașina lor a fost aruncată într-un șanț unde s-a izbit de un capăt de podeț și s-a răsturnat. Bărbatul nu purta centura de siguranță și a fost aruncat în afara mașinii. Medicii l-au resuscitat zeci de minute, dar fără succes.

ADVERTISEMENT

În accident a murit și soția acestuia. E vorba de Eniko Grobois. Femeia în vârstă de 63 de ani a fost profesor de chimie la Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej.

Astăzi suntem triști. Foarte triști! OMUL care a slujit o întreagă viață școlii și liceului nostru nu mai este printre noi. A pășit pentru prima dată pe porțile școlii noastre, ca dascăl, acum 40 de ani și de atunci nu a mai plecat nici măcar pentru o zi. Până aseară, când și-a luat La revedere! de la noi pentru totdeauna…

ADVERTISEMENT

A plecat la cer alături de soțul ei drag. Vrând să rămână nedespărțiți, așa cum îi știam și noi de-o viață. Drum lin spre cer, Doamna Eniko Grobois!”, au transmis reprezentanții Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej.

Șoferul vinovat de accident a fost arestat

Șoferul în vârstă de 24 de ani din Gherla, vinovat de producerea accidentului în care cuplul din Dej și-a pierdut viața, a fost depistat pozitiv la substanțe interzise. În plus, etilotest a scos în evidență că acesta a consumat și alcool, valoarea fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

Luni, tânărul a fost prezentat în fața Instanței. Inițial, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore. Acum a fost adus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej pentru a da declarații în fața procurorului. Ulterior, a ajuns în fața unui judecător de drepturi și libertăți care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, informează dejeanul.ro.

ADVERTISEMENT