News

Inconștiența unui tânăr de 20 de ani a distrus o familie, într-o clipă. Un mort și patru răniți într-un grav accident în Argeș

Un accident grav s-a produs pe DN 73, în județul Argeș, vineri, 15 decembrie. Cinci persoane au rămas încarcerate, una a murit.
15.12.2023 | 16:27
Inconstienta unui tanar de 20 de ani a distrus o familie intro clipa Un mort si patru raniti intrun grav accident in Arges
Grav accident în Argeș. colaj Fanatik/ Foto anchetaonline/ISU Argeș
ADVERTISEMENT

Inconștiența unui tânăr de 20 de ani a distrus o familie, într-o clipă, în urma unui accident grav în Argeș, produs vineri, 15 decembrie, pe DN 73, în localitatea Țițești. Conform informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, două mașini au fost implicate în eveniment.

Un mort și patru răniți într-un grav accident în Argeș

În urma unui impact frontal, cinci persoane au rămas încarcerate. În unul dintre autoturisme se afla o familie, șoferul, în vârstă de 20 de ani, părinții și fratele său, potrivit presei locale. Din păcate, tatăl șoferului a murit. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție ale salvatorilor, dar și de poliție.

ADVERTISEMENT

După câteva zeci de minute, victimele au fost extrase dintre fiarele mașinilor. Însă, un bărbat de 56 de ani, tatăl tânărului, a fost găsit fără funcții vitale. Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat de paramedici.

„Pentru gestionarea situației de urgență, la fața locului sunt alocate o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, trei echipaje SMURD de prim ajutor calificat, alături de două echipaje SAJ.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, 5 persoane au rămas încarcerate în interiorul vehiculelor, iar una dintre acestea nu prezintă semne vitale. Din păcate, victima de sex masculin, fără funcții vitale a fost declarată decedată”, a transmis ISU Argeș.

Patru oameni au ajuns la spital

În celălalt autoturism se afla o singură persoană, un șofer de 45 de ani. Atât el, cât și cei trei oameni din cealaltă mașină au fost răniți grav. Aceștia au primit îngrijiri medicale, iar apoi au fost transportați la spital.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor cercetări, se pare că tânărul de 20 de ani, din localitatea argeșeană Bălilești, a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns pe contrasens. În acel moment s-a izbit de mașina condusă de șoferul de 45 de ani, tot din Bălilești.

Ambii conducători au fost testați pentru alcool, reieșind că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Rămâne ca ancheta să stabilească, cu exactitate, cum a avut loc tragedia. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 20 de ani, din Bălilești, care conducea un autoturism, pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus, de un bărbat de 45 de ani, din Bălilești”, informează IPJ Argeș.

ADVERTISEMENT