Fotbal international

Incredibila decădere a lui Billel Omrani. Nu a mai înscris de aproape un an!

29.10.2020 | 16:59
Incredibila decadere a lui Billel Omrani Nu a mai inscris de aproape un an
ADVERTISEMENT

Billel Omrani era principala gură de foc a echipei lui Dan Petrescu, mai ales în Europa League, unde a făcut meciuri memorabile cu Celtic și a fost golgheterul echipei. Însă pentru atacantul campioanei a urmat o decădere incredibilă: nu a mai dat gol în Liga 1 de pe 1 decembrie, iar în Europa League a înscris cu Lazio, acum mai bine de un an.

Atacantul de origine algeriană, crescut de Olympique Marseille, pentru care are șase meciuri în Ligue 1 și un gol, era principala piesă de export pentru CFR Cluj, acum zece luni fiind evaluat la 3,6 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

De atunci, însă, cota atacantului lui Dan Petrescu a scăzut cu 800.000 de euro, până la 2,8 milioane de euro, iar pentru Omrani ar putea fi ultimul sezon în Gruia.

Billel Omrani nu a mai înscris în cupele europene de la meciul cu Lazio, pe 19 septembrie 2019

Billel Omrani a venit la CFR Cluj liber de contract pe 6 septembrie 2016, iar la finalul acestui sezon contractul îi va expira și e foarte probabil ca atacantul să nu mai continue, ținând cont de forma sa sportivă din ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Golgheter al lui CFR Cluj în cupele europene, Omrani a jucat 155 de meciuri în tricoul ardelenilor și a înscris 37 de goluri, având și nu mai puțin de 29 de pase decisive, ceea ce nu e puțin pentru un atacant.

Însă atacantul algerian nu a mai înscris în Liga 1 de pe 1 decembrie 2019, de la un meci cu Hermannstadt, în timp ce în Europa League nu a mai dat gol de la partida cu Lazio, pierdută cu 2-1, pe 19 septembrie 2019, deci acum 405 zile!

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu este extrem de nemulțumit de Billel Omrani: ,,Omrani nu a adus tot anul plusul pe care îl așteptăm”

Dan Petrescu este extrem de dezamăgit de Omrani și l-a criticat vehement după meciul cu Chindia Târgoviște, terminat la egalitate 0-0: ,,Omrani nu a adus tot anul plusul pe care îl așteptăm. Cred că a venit timpul să-și găsească altceva, Omrani aici nu își mai găsește ritmul, nu mi-a plăcut deloc”, a declarat Dan Petrescu, după acel meci, iar lucrurile nu s-au îmbunătățit.

Omrani are cifre horror și în acest sezon, în care a intrat pe teren în cinci meciuri, dar nu a reușit să înscrie, în timp ce în Europa League a strâns 93 de minute în două meciuri, deși în urmă cu câteva luni se vorbea despre un transfer în Premier League pentru o sumă mare.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă evoluțiile lui Omrani îl vor face pe Dan Petrescu să își schimbe părerea despre atacant, iar conducerea lui CFR Cluj să decidă să îi prelungească contractul scadent la data de 30 iunie 2021.

ADVERTISEMENT