Sport

Inedit. Cum a sărbătorit Vladimir Screciu primul gol în SuperLiga. Foto Exclusiv

Cum a sărbătorit Vladimir Screciu primul gol marcat în SuperLiga. Mijlocașul Universității Craiova și-a ales un mod inedit pentru a celebra reușita.
19.08.2023 | 22:30
Inedit Cum a sarbatorit Vladimir Screciu primul gol in SuperLiga Foto Exclusiv
Cum a sărbătorit Vladimir Screciu primul gol în SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu a marcat primul gol în SuperLiga în victoria Universității Craiova, scor 3-0 cu UTA Arad, în etapa a 6-a a SuperLigii. După reușitele lui Baiaram și Crețu, jucătorul de 23 de ani a închis tabela cu un șut din interiorul careului. După succesul împotriva arădenilor, Screciu a mers la pescuit.

Cum a sărbătorit Vladimir Screciu primul gol în SuperLiga

Vladimir Screciu a spart gheața și a marcat primul gol în primul eșalon din fotbalul românesc. După meciul cu UTA Arad, mijlocașul naționalei României a adunat 158 de meciuri în tricoul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Totuși, până la partida cu formația lui Mircea Rednic, Vladimir Screciu nu reușise să marcheze în campionat. Fotbalistul care a jucat în Belgia la Genk și Lommel SK a înscris alte două goluri pentru olteni în Cupa României.

A doua zi după golul din meciul cu UTA Arad, Vladimir Screciu a mers la pescuit pentru a se relaxa. Foști colegi la Universitatea Craiova, Screciu a prins „microbul” de la Bogdan Vătăjelu. Fundașul stânga a semnat cu U Cluj în această vară, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT
Vladimir Screciu pescuit
Vladimir Screciu a mers la pescuit, după golul marcat cu UTA Arad.

Vladimir Screciu a debutat la naționala de seniori României în vară

Evoluțiile consistente din tricoul Universității Craiova l-au propulsat pe Vladimir Screciu la naționala României. Edi Iordănescu, selecționerul României, l-a convocat, în premieră, pe mijlocașul din Bănie pentru meciurile „tricolorilor” cu Kosovo (0-0) și Elveția (2-2) din preliminariile Euro 2024.

În remiza din Kosovo, de pe 16 iunie, Vladimir Screciu a fost rezervă neutilizată. În a doua partidă, cu Elveția, de pe 19 iunie, jucătorul „juveților” a fost introdus titular în remiza, scor 2-2, de la Lucerna.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Vladimir Screciu a făcut parte din lotul României pentru Europeanul de tineret. În sezonul precedent, mijlocașul central a evoluat în 44 de partide pentru Universitatea Craiova, reușind un gol în cupă și o pasă de gol în preliminariile Conference League.

Vladimir Screciu, vacanță alături de Valentin Mihăilă după Euro U21 2023

După Campionatul European U21 din 2023, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Vladimir Screciu, Jovan Markovic și Alex Ișfan vor rata cantonamentul Universității Craiova. Screciu a mers într-o vacanță de lux, în Mikonos, alături de fostul coleg de la Universitatea Craiova, actualmente la Parma, Valentin Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu mai are contract cu Universitatea Craiova până în vara anului 2025. Crescut la academia oltenilor, Screciu a făcut pasul la echipa mare în iulie 2018. După un sezon și jumătate, formația din Bănie l-a cedat pe Screciu în Belgia, la Genk pentru 2 milioane de euro.

După ce a fost împrumutat la Lommel, Screciu a revenit la Genk. În vara anului 2020, mijlocașul defensiv, care poate juca și fundaș central, a revenit la Universitatea Craiova.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova. 1,88 este cota pentru „GG” la meciul Farul – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT