Sport

Mircea Rednic, nemulțumit după Universitatea Craiova – UTA 3-0: „Noi vrem să rupem plasa, să dăm golazo”

Mircea Rednic a fost nemulțumit după înfrângerea suferită de UTA în duelul din deplasare cu Universitatea Craiova, scor 0-3.
18.08.2023 | 23:57
Mircea Rednic nemultumit dupa Universitatea Craiova  UTA 30 Noi vrem sa rupem plasa sa dam golazo
Mircea Rednic, nemulțumit după Universitatea Craiova - UTA. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul arădenilor și-a certat jucătorii, despre care a spus că au făcut multe erori personale și că nu au marcat atunci când puteau să o facă, pentru că și-au creat ocazii de a înscrie.

Mircea Rednic, nemulțumit după Universitatea Craiova – UTA

Mircea Rednic a fost nemulțumit după înfrângerea suferită de UTA în duelul din Bănie cu Universitatea Craiova„O înfrângere, dar nu meritam să pierdem la un scor atât de mare, pentru că am jucat bine în prima repriză.

ADVERTISEMENT

După primul gol am avut trei ocazii, ăsta e fotbalul, fotbalul se joacă pe goluri, dacă nu ești serios în fața porții, iar asta le-am reproșat toată săptămână. Poate e vorba și de calitate.

Noi vrem să rupem plasa, să dăm golazo și n-am reușit să înscriem. Dacă noi reușeam să marcăm, poate era altfel soarta meciului. Am mai luat un gol din fază fixă și aici e vorba despre responsabilitate”.

ADVERTISEMENT

„E vorba despre omogenitate!”

„Au fost și schimbări, încerc să găsesc formula cea mai bună, mă bucur că am adus un atacant, mă bucur că mâine va veni un winger. La Rareș nu e vorba de calitate, ci de faptul că a ales cel mai greu mod de a încheia faza.

E vorba de omogenitate și e vorba despre ce avem în față, pentru că golurile câștigă meciuri. Mai avem un meci de jucat, nu uitați că în primele patru partide am condus”, a continuat Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

„Sunt și lucruri pozitive, dar când se schimbă jucătorii e greu să se adapteze imediat. Jucăm cu echipe bune, cu jucători de calitate. De doi ani, Craiova e aceeași echipă, e clar că e o diferență.

Fotbalul se joacă pe goluri, păcat că puteam să obținem mai mult de la această partidă. Nu mai spun cine vine, veți vedea mâine”, a mai spus antrenorul arădenilor.

ADVERTISEMENT