Life

Influencerițele Sânziana Negru și Ioana Grama au șters orice urmă după petrecerea la care a fost și Andreea Esca

14.07.2020 | 16:23
Influenceritele Sanziana Negru si Ioana Grama au sters orice urma dupa petrecerea la care a fost si Andreea Esca
Imaginile de la petrecerea unde a fost Andreea Esca au fost șterse de două dintre influencerițele prezente la evenimentul din Olimp
ADVERTISEMENT

Sânziana Negru și Ioana Grama, două din influencerițele care au participat la petrecerea de la mare unde a fost prezentă și Andreea Esca, au șters celebrele fotografii în care apar cu știrista, viralizate în ultimele trei zile.

Sânziana Negru și Ioana Grama au șters pozele de la party cu Andreea Esca

Cele două vedete ale Instagramului au decis să șteargă orice urmă, după ce imaginile în care au apărut alături de Andreea Esca, în care nu s-a respectat, în mod vizibil, nicio distanțare fizică, au apărut peste tot.

ADVERTISEMENT

Cu privire la prezentatoarea de la PRO TV, care nu a mai apărut pe sticlă în urma acestui scandal, nu există încă informații oficiale.

Tabloidele scriu că Esca și soțul ei ar fi infectați cu noul coronavirus, iar Alexandru Eram ar fi în stare gravă la ATI, la Monza.

ADVERTISEMENT

Legat de pozele celor două influencerițe, și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a șters imaginile în care apărea, probabil speriată de amploarea pe care a luat-o subiectul.

Ziarul Libertatea a semnalat de sâmbătă, 12 iulie 2020, petrecerea de la care a postat imagini pe Youtube creatoarea de modă Adina Buzatu.

ADVERTISEMENT

La eveniment au participat și Delia și trupa Azur

Evenimentul unde s-ar fi infectat Andreea Esca a avut la în stațiunea Olimp. Vedetele au participat la inaugurarea hotelului Novum by The Sea, un complex de patru stele în a cărei afacere este implicat unul din frații care dețin clubul Fratelli.

La party au participat și alte nume sonore din showbiz-ul românesc precum cântăreața Delia și membrii trupei Azur.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii au remarcat că cei prezenți nu purtau mască și nici nu stăteau la distanță și nici personalul nu respectau întocmai regulile sanitare.

Nici până la această oră Andreea Esca nu a emis un comunicat pentru a infirma sau confirma datele apărute în presă despre starea ei și a familiei sale, mai ales că despre soț s-a scris că ar fi în stare gravă.

Imagine de la controversata petrecere
Esca, înconjurată de influencerițe, fără nicio distanțare

 

ADVERTISEMENT