ADVERTISEMENT
Life

Influencerițele Sânziana Negru și Ioana Grama au șters orice urmă după petrecerea la care a fost și Andreea Esca

Autor: Dan Suta | 14.07.2020 | 16:23
Influencerițele Sânziana Negru și Ioana Grama au șters orice urmă după petrecerea la care a fost și Andreea Esca
Imaginile de la petrecerea unde a fost Andreea Esca au fost șterse de două dintre influencerițele prezente la evenimentul din Olimp

Sânziana Negru și Ioana Grama, două din influencerițele care au participat la petrecerea de la mare unde a fost prezentă și Andreea Esca, au șters celebrele fotografii în care apar cu știrista, viralizate în ultimele trei zile.

ADVERTISEMENT

Sânziana Negru și Ioana Grama au șters pozele de la party cu Andreea Esca

Cele două vedete ale Instagramului au decis să șteargă orice urmă, după ce imaginile în care au apărut alături de Andreea Esca, în care nu s-a respectat, în mod vizibil, nicio distanțare fizică, au apărut peste tot.

Cu privire la prezentatoarea de la PRO TV, care nu a mai apărut pe sticlă în urma acestui scandal, nu există încă informații oficiale.

ADVERTISEMENT

Tabloidele scriu că Esca și soțul ei ar fi infectați cu noul coronavirus, iar Alexandru Eram ar fi în stare gravă la ATI, la Monza.

Legat de pozele celor două influencerițe, și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a șters imaginile în care apărea, probabil speriată de amploarea pe care a luat-o subiectul.

ADVERTISEMENT

Ziarul Libertatea a semnalat de sâmbătă, 12 iulie 2020, petrecerea de la care a postat imagini pe Youtube creatoarea de modă Adina Buzatu.

La eveniment au participat și Delia și trupa Azur

Evenimentul unde s-ar fi infectat Andreea Esca a avut la în stațiunea Olimp. Vedetele au participat la inaugurarea hotelului Novum by The Sea, un complex de patru stele în a cărei afacere este implicat unul din frații care dețin clubul Fratelli.

ADVERTISEMENT

La party au participat și alte nume sonore din showbiz-ul românesc precum cântăreața Delia și membrii trupei Azur.

Jurnaliștii au remarcat că cei prezenți nu purtau mască și nici nu stăteau la distanță și nici personalul nu respectau întocmai regulile sanitare.

ADVERTISEMENT

Nici până la această oră Andreea Esca nu a emis un comunicat pentru a infirma sau confirma datele apărute în presă despre starea ei și a familiei sale, mai ales că despre soț s-a scris că ar fi în stare gravă.

Imagine de la controversata petrecere
Esca, înconjurată de influencerițe, fără nicio distanțare

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!