News

Informații noi în cazul crimei din Dâmbovița. Cum s-a dat de gol turcul care a ucis-o pe Mirela

Apar informații noi în cazul crimei din Dâmbovița. Cetățeanul turc, suspectul asasinatului, le-a pus pe tavă anchetatorilor elucidarea cazului.
15.04.2024 | 23:35
Informatii noi in cazul crimei din Dambovita Cum sa dat de gol turcul care a uciso pe Mirela
Informații noi în cazul crimei din Dâmbovița. Gafa uriașă comisă de criminalul Mirelei, femeia ucisă în Dâmbovița. Sursa foto: capturi Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luni, 15 aprilie, la două zile după ce turcul suspectat că a ucis-o pe Mirela, o femeie de 38 de ani, și-a recunoscut fapta, în spațiul public au apărut informații noi în cazul crimei din Dâmbovița.

Informații noi în cazul crimei din Dâmbovița. Gafa uriașă comisă de criminalul Mirelei, femeia ucisă în Dâmbovița

În acest weekend, turcul arestat sub acuzația că a ucis o femeie de 38 de ani, a tranşat-o şi a aruncat-o pe un câmp de lângă Autostrada Soarelui, şi-a recunoscut faptele deosebit de grave. Luni, suspectul crimei a fost dus la locul faptei pentru reconstituire.

ADVERTISEMENT

După ce, într-o primă fază, bărbatul s-a făcut că nu înţelege şi nu vorbeşte limba română, a urmat un moment în care a mărturisit crima în fața magistraților care l-au trimis după gratii.

Se pare că totul ar fi pornit de la bani. Mai exact, bărbatul a ucis-o pe Mirela din cauza unei datorii de 10.000 de lei. Ulterior, acesta a încercat să ascundă fapta, însă a comis o gafă de proporții.

ADVERTISEMENT

În timpul perchezițiilor, în casa turcului oamenii legii au dat de o mizerie și o dezordine de nedescris. Cu toate acestea, în imobil exista o încăpere care făcea excepție: baia.

Aceasta era foarte curată și, cel puțin suspect, plină de produse de curățenie. Anchetatorii și-au dat seama ca acolo a fost tranșat cadavrul Mirelei. După acest gest macabru, turcul a spălat pereții și podeaua pentru a-și ascunde urmele.

ADVERTISEMENT

În graba sa post-crimă, bărbatul a uitat însă ceva esențial, care ulterior l-a incriminat decisiv. Mai exact, în coșul de gunoi se afla un sac transparent de plastic cu pete de sânge.

A făcut reconstituirea la faţa locului şi a indicat el ceea ce a făcut acolo, cum a lovit-o, cum a stat şi a descris toate aceste probleme. A lovit-o la starea de stres. De tulburare, nu şi-a mai dat seama ce a făcut”, spune avocatul suspectului, conform Observator News.

ADVERTISEMENT

Victima, datorie de 10.000 de lei către criminal

Datele din anchetă mai relevă faptul că Mirela a fost ucisă de cel la care obişnuia să se împrumute. Se pare că ar fi avut 10.000 de lei datorie. Victima era o împătimită a jocurilor de noroc şi avea nevoie bani.

Suspectul obișnuia să ofere diverse sume mai multor femei cărora le ținea evidența într-un caiet pe care criminaliștii l-au găsit în casă. Pentru a avea garanţia că primeşte banii înapoi, le cerea buletinul.

În seara crimei, Mirela s-ar fi dus la el pentru un nou împrumut. Tot atunci, sora femeii a dat-o dispărută. Astfel, procurorilor le-a fost ușor să meargă pe pista care i-a dus la suspect.

ADVERTISEMENT
Tags: