Life

Ingredientul recomandat de Lidia Fecioru pentru eliminarea energiilor negative din casă. E la îndemâna oricui

Ingredientul recomandat de Lidia Fecioru pentru a scăpa de toate energiile negative din casă. Acesta este la îndemâna oricui.
25.11.2023 | 13:50
Ingredientul recomandat de Lidia Fecioru pentru eliminarea energiilor negative din casa E la indemana oricui
Eliminarea energiilor negative din casă poate fi făcută simplu. Ce ne învață Lidia Fecioru. Foto Antena 3
ADVERTISEMENT

Ingredientul recomandat de Lidia Fecioru pentru eliminarea energiilor negative din casă. Oricine poate să îl folosească ca să scape de ele!

Eliminarea energiilor negative din casă poate fi făcută simplu. Ce ne învață Lidia Fecioru

Eliminarea energiilor negative din casă poate fi făcută foarte ușor. Sarea este ingredientul principal care ne ajută în acest caz!

ADVERTISEMENT

Conform Lidiei Fecioru, sarea este cea mai puternică metodă pentru a curăţa casa de energiile negative. Putem folosi sarea de mare inclusiv pentru a șterge pe jos cu ea, alături de soluțiile normale de pardoseală.

Ca să scăpăm de energia negativă din toată casa rapid trebuie să punem sare în toate colțurile casei. Ea trebuie lăsată acolo șapte zile pentru a-și face efectul. Avem nevoie de doar o linguriță de sare pentru fiecare colț al casei.

ADVERTISEMENT

„Punem sare în colţurile camerelor şi o lăsăm acolo 7 zile. Începem cu cel mai apropiat colţ, de la intrare, şi ajungem cu câte o linguriţă de sare în toate colţurile din casă”, a spus bioenergoterapeutul.

Ce trebuie să facem cu sarea după ce am luat-o din casă

Când au trecut cele șapte zile, trebuie să ne folosim de o mătură din paie pentru a începe să o dăm afară.

ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru ne învață că trebuie să începem cu camera cea mai îndepărtată și să ne facem locul spre ieșirea din casă.

De asemenea, sunt și câteva cuvinte pe care ar trebui să le rostim, ne mai învață Lidia Fecioru. După ce am reușit să strângem toată sarea, ea trebuie aruncată în toaletă. Apoi ar trebui să avem o casă curată și fără energii negative.

ADVERTISEMENT

„Este recomandat să avem o mătură nouă din paie şi începem să măturăm din cea mai îndepărtată cameră până la ieşire.

Luăm mătura, iar jumătate din ea să fie pe prag afară şi jumătate înăuntru. Trebuie să spunem: ’’Afară din casa mea energii negative’’. Sarea pe care aţi adunat-o în făraş trebuie aruncată în toaletă, deoarece acolo se dizolvă imediat”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

ADVERTISEMENT