Life

Inna, fără sutien pe coperta revistei Unica. Imagini de senzație cu vedeta care a renunțat la inhibiții

23.07.2020 | 17:53
Inna fara sutien pe coperta revistei Unica Imagini de senzatie cu vedeta care a renuntat la inhibitii
Inna. Foto: Insatgram
ADVERTISEMENT

Inna a renunțat la sutien pentru un pictorial realizat de revista Unica. Ea apare pe copertă în sânii goi, însă imaginea sete una decentă, căci și-a acoperit nurii cu părul lung.

Artista a obișnuit publicul cu aparițiile controversate, dar mai ales cele realizate pentru anumite publicații din România sau din străinătate.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a adunat peste 50 de mii de like-uri la o singură postare, iar fanii i-au făcut și complimente.

Inna, cu sânii la vedere pe coperta Unica

Vedeta se bucură de succes internațional cu muzica ei, motiv pentru care este urmărită și de peste 2,8 milioane de oameni din întreaga lume. Pe rețelele de socializare, artista  este foarte activă, iar fotografiile survenite pe internet sunt din timpul concertelor, întâlnirilor cu fanii sau din momentele de relaxare pe care le are.

ADVERTISEMENT

De altfel, Inna se laudă și cu pictorialele în care apare, astfel a postat și imaginea cu ea pe coperta Unica. După ce a postat fotografia pe internet, fanii i-au trimis zeci de mesaje prin care aplaudau gestul ei, însă au fost și admiratori care n-au fost impresionați de modul în care vedeta a pozat.

 

View this post on Instagram

 

Uhuuu 🥱❤️

A post shared by INNA (@inna) on

Celebră în toată lumea

Înna are 33 de ani, însă pe plan muzical a ajuns una dintre cele mai cunoscute românce din lume. Muzica ei este ascultată de oameni de pe tot globul pământesc, în special în America de Sud. Ea a devenit celebră după ce a lansat piesa Hot, iar apoi succesul a fost garantat.

ADVERTISEMENT

Inna cântă dance și pop și house. A început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008. Piesa Hot a fost pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

Vedeta este din Mangalia, însă locuiește de câțiva ani în București. Artista este o fire modestă, deși se numără printre cele mai bine cotate cântărețe.

ADVERTISEMENT
Tags: