News

Înregistrarea în care Mircea Miclea îl jignește pe Klaus Iohannis a fost făcută publică, după ce fostul ministru a susținut că interviul nu este real

24.08.2020 | 09:22
Inregistrarea in care Mircea Miclea il jigneste pe Klaus Iohannis a fost facuta publica dupa ce fostul ministru a sustinut ca interviul nu este real
Înregistrarea în care Mircea Miclea îl jignește pe Klaus Iohannis, a fost făcută publică, după ce fostul ministru a susținut că interviul nu este real. Sursa foto: pinterest.com
ADVERTISEMENT

Fostului ministru al Educației, Mircea Miclea, i-au fost atribuite în ultimele zile o serie de jigniri extrem de acide la adresa președintelui României, Klaus Iohannis. Într-un interviu pentru România TV, fostul membru al Executivului Tăriceanu l-ar fi atacat în termeni extremi de duri pe șeful statului.

Site-ul postului de știri a notat recent că “Mircea Miclea desfiinţează regulile sanitare pentru şcoli: M-au oripilat. Basculează responsabilitatea pe părinţi. Iohannis e un idiot”. Mai mult, RomâniaTv.net a făcut publică înregistrarea cu Miclea.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după apariția acestor informații, fostul ministru al Educației a ieșit public cu o declarație pentru Edu.ro în care afirmă că nu a acordat niciun interviu prin care să-l fi jignit pe șeful statului.

Înregistrarea în care Mircea Miclea îl jignește pe Klaus Iohannis a fost făcută publică

După ce Klaus Iohannis a declarat, într-o conferință de presă, despre o așa-zisă ”generație pierdută”, Mircea Miclea, fost ministru al Educației și Cercetării, a contraatacat dur, considerând că nu este vorba decât despre ”defetism de doi bani”.

ADVERTISEMENT

În plus, profesorul Mircea Miclea l-a taxat fără nicio reținere pe Klaus Iohannis, spunând că acesta este ”tâmpit” și ”dobitoc”. Imediat, fostul ministru al Educației, Mircea Miclea a oferit un interviu pentru edu.ro, unde a negat totul.

”Să fie foarte clar: nu am dat niciodată un interviu în exclusivitate la România TV, deci nici aceste declarații nu le-am dat la România TV. ‘Interviul’ este o însăilare de înregistrări on the record și off the record pe care probabil le-au găsit pe internet și care au fost scoase din context. Regret că s-a ajuns la o astfel de interpretare.”, a declarat pentru edu.ro fostul ministru al Educației Mircea Miclea.

ADVERTISEMENT

România TV prezintă, în format audio, declarațiile lui Miclea

După ce Mircea Miclea a negat public că a acordat un interviu pentru RomaniaTV, acuzând postul de știri că a publicat “o însăilare de înregistrări on the record și off the record pe care probabil le-au găsit pe internet și care au fost scoase din context”, postul în cauză a decis să facă publică înregistrarea interviului acordat de Mircea Miclea.

Pus să comenteze afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis care a declarat în cadrul unei conferinţe de presă la Palatul Cotroceni că în mediile de specialitate se vorbeşte despre a preveni “generaţia pandemiei”, Mircea Miclea a declarat:

ADVERTISEMENT

”Preşedintele e un tâmpit. E un dobitoc! Ce să mai vorbesc. Vai de viaţa lui! A stat cinci ani de zile … Să lăsăm deoparte această temă … Ce voiam să zic: Nu e nicio generaţie pierdută. E de defetism de doi bani. O modalitate prin care te deresponsabilizezi ca să spui gata, e pierdută.

Nu mai are rost să faci nimic? Cum adică? Nu poţi recupera câteva luni? E aberant! Înseamnă că ce stat eşti tu? Nu există nicio generaţie pierdută! Totul se poate remedia pentru că e vorba de câteva luni”, a afirmat Mircea Miclea.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Un student i-a câștigat de clienți pe toți liderii lumii. Povestea fabuloasă a...
Un student i-a câștigat de clienți pe toți liderii lumii. Povestea fabuloasă a unei invenții
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați