Life

Însărcinată în șase luni, sora lui Culiță Sterp a trecut printr-un coșmar după un zbor cu avionul: „Eu, care mă feresc…”

Ileana Sterp, clipe de panică în avion. Însărcinată în șase luni, sora lui Culiță Sterp a trecut printr-un coșmar la întoarcerea dintr-o călătorie.
26.01.2023 | 14:48
Insarcinata in sase luni sora lui Culita Sterp a trecut printrun cosmar dupa un zbor cu avionul Eu care ma feresc
Însărcinată în șase luni, sora lui Culiță Sterp a trecut printr-un coșmar Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Prin ce momente de panică a trecut Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, fiind însărcinată în șase luni.

Sora lui Culiță Sterp a trecut printr-un coșmar după un zbor cu avionul

Ileana Sterp nu a avut deloc noroc la întoarcerea cu avionul din vacanța petrecută cu soțul său în Amsterdam.

ADVERTISEMENT

Sora lui Culiță Sterp a mărturisit că au fost anunțați aproape de momentul aterizării că nu vor coborî în Cluj din cauza condițiilor meteo.

Doar că la ceea ce nu se aștepta Ileana Sterp a fost să trebuiască să treacă în Ungaria și să aterizeze pe aeroportul din Budapesta.

ADVERTISEMENT

„Când să aterizăm la Cluj, stewardesele ne-au anunțat că nu se poate ateriza și că vom sta vreo 30 de minute în aer să vedem daca putem ateriza. Deja mă gândeam cu ce vom ajunge acasă, ce vom face.

Ne așteptam cu toții să aterizăm într-un aeroport cel mai apropiat, dar probabil condițiile meteo nu erau favorabile în niciun aeroport din România”, a povestit aceasta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Clipe de panică pentru Ileana Sterp. Nu știa cum va ajunge acasă din Budapesta

Astfel, după această veste, Ileana Sterp deja a început să se panicheze pentru că nu știa cum vor reuși să ajungă acasă tocmai din Budapesta.

Compania aeriană le-a pus la dispoziție trei autocare, dar Ileana Sterp s-a plâns de faptul că nu îi place să meargă mult cu mașina din cauza faptului că este însărcinată și nu este deloc comod pentru ea.

ADVERTISEMENT

„Așa că am aterizat în Budapesta. Deja începeam să mă gândesc: Doamne, cu ce ajungem acasă? Nimeni nu ne-a informat, asta era destul de deranjant. Ne-au informat că speră că ne-am simțit bine să zburăm cu ei, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat nimic.

Nu zic că aici a fost vina pilotului, așa a fost să fie, nu e vina nimănui. De acolo ne-au anunțat că o să ajungem acasă cu autocarul, eu care mă feresc de stat foarte mult în mașină, pentru că na, femeile care sunt însărcinate știu că nu e foarte comod”, a povestit Ileana Sterp.

ADVERTISEMENT
Tags: