News

Institutul Fundeni, fără apă caldă și căldură până miercuri noaptea. Explicațiile Termoenergetica

Mai multe avarii lasă fără agent termic sute de blocuri și Institutul Fundeni. Termoenergetica anunță că întreruperea va dura două zile
14.11.2022 | 17:38
Institutul Fundeni fara apa calda si caldura pana miercuri noaptea Explicatiile Termoenergetica
Remedierea avariilor va dura două zile Foto: digi24.ro
ADVERTISEMENT

Începând de miercuri au loc lucrări de remediere a unor avarii în zone din Sectoarele 2, 4 și 6 a anunțat Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB).

Institutul Fundeni, fără apă caldă și căldură până miercuri noaptea

CMTEB a informat că, începând de luni, 14 noiembrie, vor fi efectuate lucrări pe conducta magistrală DN 600 din zona Fundeni din Sectorul 2 al Capitalei – pusă în funcțiune în anul 1985, cu o vechime de peste 35 de ani.

ADVERTISEMENT

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire pentru 7 puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 115 blocuri, Institutul Clinic Fundeni și Institutul Oncologic Fundeni, va fi sistată până în data de 16 noiembrie 2022, ora 23.00, a precizat compania de termoficare.

Oprirea agentului termic va afecta și punctele termice din zona Șoselei Colentina și a străzilor Răscoala 1907, Pescarilor și Pâncota.

ADVERTISEMENT

Lucrări vor fi efectuate și la conducta cu diametru Dn 800 în zona Bulevardului Constantin Brâncoveanu, după ce, în urma lucrărilor desfășurate în cursul săptămânii trecute, la operațiunea de umplere a conductei a apărut o nouă spărtură, ce a necesitat golirea, izolarea tronsonului și lucrări de remediere în regim de urgență.

Sute de blocuri fără agent termic

În acest caz, furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură din punctele termice care alimentează un număr de aproximativ 260 de blocuri va fi sistată până marți, 15 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din strada Secuilor, Calea Șerban Vodă și Șoseaua Olteniței.

ADVERTISEMENT

Vor fi lucrări și pe conducta magistrală Dn 700 în zona Bulevardului Iuliu Maniu, pusă în funcțiune în anul 1987, cu o vechime de 35 de ani.

Furnizarea agentului termic pentru cele pentru aproximativ 75 blocuri alimentate de 5 puncte termice afectate va fi sistată până miercuri, 17 noiembrie 2022, ora 23.00.

ADVERTISEMENT

Oprirea va afecta și punctele termice din străzile Valea Lunga, Vistiernicul Stravinos, Mohorului și Băbești.

CMTEB a lansat aplicația pentru mobil Termoalert prin care comunică în timp real informații cu privire la starea sistemului centralizat de termoficare. Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS.

ADVERTISEMENT