Life

Vacanță de lux la doar 250 de euro, la două ore de București. Locurile de pe glob unde te poți bucura de un sejur întreg la prețuri mici

Dacă vrei o vacanță de lux la doar 250 de euro, la doar două ore de București, poți să o ai. Există mai multe locuri de pe glob la prețuri accesibile.
25.09.2023 | 11:54
Vacanta de lux la doar 250 de euro la doua ore de Bucuresti Locurile de pe glob unde te poti bucura de un sejur intreg la preturi mici
Vacanță de lux la doar 250 de euro, la doar două ore de București. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vrei o vacanță de lux la doar 250 de euro care să nu fie nici departe de România? Află că există mai multe locuri de pe glob unde poți avea un sejur perfect la prețuri cât se poate de accesibile.

Vacanță de lux la doar 250 de euro, la doar două ore de București

Chiar dacă vara s-a terminat, asta nu înseamnă că trebuie să spunem stop când vine vorba de un concediu. Poți să ai o vacanță de lux și toamna, la prețuri extrem de accesibile. Numeroase oferte sunt puse la dispoziție.

ADVERTISEMENT

Egipt, Thailanda, dar și Republica Dominicană sunt doar o parte dintre destinațiile pentru care poți opta. Iar prețurile sunt unele cât se poate de tentante. Un manager de la o agenție de turism a vorbit despre acest lucru.

Roxana Ilinca spune că orice român poate avea o vacanță de lux la doar 250 de euro. Există zboruri din București către Malta sau Cipru care durează doar două ore și jumătate, iar prețul pentru cinci zile pornește de la 250 de euro.

ADVERTISEMENT

În această sumă de bani intră și transportul, dar și sejurul întreg. De asemenea, condițiile nu sunt nici ele unele de neglijat. Oaspeții se pot bucura și de cazare la un hotel de patru sau cinci stele.

„Ne putrem bucura de hotel de 4 sau 5 stele all inclusive cu prețuri între 400 și 500 de euro o săptămână, transport inclus. La fel de bine, la nici 2 ore și jumătate de București.

ADVERTISEMENT

Malta sau Cipru ne asteaptă cu oferte începând de la 250 de euro, cinci zile, demipensiune”, a spus Roxana Ilinca, manager agenție de turism, potrivit observatornews.ro.

Cât costă un sejur în Thailanda sau Republica Dominicană

Și nici pentru Thailanda nu ai nevoie de bani mulți pentru o vacanță de lux. Ofertele pentru un sejur de opt zile all inclusive, la un hotel de patru stele, costă de la 700 de euro în sus.

ADVERTISEMENT

De asemenea și în Republica Dominicană poți avea o vacanță de lux cu bani puțini. Pentru un sejur de patru zile în Punta Cana, românii nu trebuie să scoată din buzunar decât 800 de euro.

Reduceri mari sunt și la city-breakuri, nu doar la vacanțe de lux. Turiștii români au o mulțime de opțiuni din care pot alege. Iar destinațiile recomandate sunt Dubai și Israel, perfecte pentru toamnă.

„Toamna e un anotimp pentru city-breakuri. Ca şi primăvara. Şi aş recomanda, pentru că există foarte multe opţiuni, să încercăm şi alte destinaţii decât capitalele europene. Iar dacă vreţi neapărat câteva idei de ţări, aş zice că Dubai sau Israel sunt prefecte pentru toamnă.

Dacă vorbim de destinaţii precum Israel sau Dubai, aş zice că e perioada maximă pentru ei, deci nu mă aştept să fie preţuri mici”, a completat Răzvan Pascu, expert în vacanțe, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: