Life

Insula din Grecia extrem de ieftină unde găsești cazare de lux. Turiștii au rămas uimiți de experiența trăită aici

O insulă din Grecia e considerată extrem de ieftină, cel puțin în anumite părți. Aici găsești cazare de lux la prețuri rezonabile, dar și un peisaj de poveste.
16.04.2024 | 11:27
Insula din Grecia extrem de ieftina unde gasesti cazare de lux Turistii au ramas uimiti de experienta traita aici
Insula din Grecia extrem de ieftină unde găsești cazare de lux. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Insula din Grecia extrem de ieftină unde găsești cazare de lux există. De altfel o mulțime de turiști o adoră și spun că revin cu drag de fiecare dată aici. Unde se află și ce are așa de special?

Insula din Grecia extrem de ieftină unde găsești cazare de lux

Grecia este destinația preferată a multor români. Și din fericire avem de unde alege. Există o mulțime de insule în această țară, dar și alte locuri de vis, la prețuri cât se poate de accesibile pentru un singur sejur.

ADVERTISEMENT

Insula din Grecia extrem de ieftină unde găsești cazare de lux poate fi și ea o alegere bună. Locația îți taie răsuflarea încă din primele minute. Este vorba despre Chania. Acesta este mai degrabă un loc aparte de pe insula grecească Creta.

Dacă nu ai ajuns până acum în acest loc, află că arhitectura e una deosebită. De altfel acesta a fost și locul de filmare pentru filmul Zorba Grecul din 1964. Și chiar nu e de mirare dacă stăm să ne uităm la peisaje.

ADVERTISEMENT

În plus, Creta, care este cea mai mare insulă a Greciei, oferă o cultură străveche, o bucătărie delicioasă, dar și multe alte avantaje pentru oaspeți. De asemenea, apa este turcoaz aici, iar plajele sunt foarte curate.

Chania, o bijuterie a Greciei

Totuși, pentru cei care nu știu, în Chania, în partea de nord a insulei, se află cea mai recentă bijuterie din colecția Brown Hotels, Isla Brown Chania. Această stațiune de lux la prețuri accesibile are 148 de apartamente spațioase care au vedere la mare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, are o plajă privată, trei piscine, o sală de gimnastică, săli de jocuri și trei restaurante de top. Tot aici, turiștii se pot bucura și de diferite tratamente corporale, de la masaje până la cele de detoxifiere.

Iar acest loc de pe insula din Grecia e considerat a fi extrem de ieftin de către turiștii străini. Ce poți să faci aici? Indiferent de locul unde alegi să stai peisajele și plajele vor fi aceleași, conform The Sun.

ADVERTISEMENT

Astfel, ai șansa să te bucură de o arhitectură diversă, care îți taie răsuflarea. De asemenea, fie că mergi vara sau toamna, apa este la fel de cristalină, iar plajele rămân curate și primitoare pentru oaspeți.

ADVERTISEMENT