Life

Insula secretă din Europa care îți taie respirația. E extrem de ieftină și perfectă pentru o vacanță

Insula secretă din Europa care îți taie respirație nu e chiar atât de departe din România. E accesibilă când vine vorba de bani și are peisaje pe măsură.
16.10.2023 | 11:23
Insula secreta din Europa care iti taie respiratia E extrem de ieftina si perfecta pentru o vacanta
Insula secretă din Europa care îți taie respirația. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Insula secretă din Europa este perfectă pentru cei care iubesc natura. Nu e departe de România, are doar 200 de localnici și prețurile sunt și ele unele cât se poate de mici. Cum ajungi aici și ce arat atât de special acest loc?

Insula secretă din Europa care îți taie respirația

Insula secretă din Europa despre care vorbim este Insula Luing. Aceasta este supranumită unul dintre “cele mai bine păstrate secrete din Scoția”. Se află la doar trei minute de continent, nu există niciun supermarket aici și poți să ajungi doar cu feribotul.

ADVERTISEMENT

Ce poți să faci în test loc de vis din Europa? Datorită peisajelor, această insulă e perfectă pentru cei care iubesc natural. Există și reufgiuri de yoga, pentru cei pasionați, liniște, dar și un loc de cazare.

Prețul pentru două persoane este mai mic de 1.000 de lei pentru o singură noapte. Cei care se cazează însă se bucură de terase private, dar și de un peisaj direct către natura sălbatică.

ADVERTISEMENT

Insula secretă din Europa le oferă turiștilor și și o saună, o piscină, dar și multe alte surprize. Chiar și așa, pentru că mulți nu au auzit de ea, locul nu este chiar atât de aglomerat, indiferent de perioadă.

Ce poți să faci în acest loc de vis

Mai trebuie spus că există o mulțime de alte activități pe insulă și în afara stațiunii, inclusiv High Point, care are “cea mai bună priveliște” din Scoția. Totodată, pe multe dintre plaje se găsesc pietricele netede. Apa este și ea destul de curată.

ADVERTISEMENT

Majoritatea celor care au vizitat WildLuing au fost încântați de acest loc, spunând că se vor întoarce. Insula secretă din Europa le-a ajuns la suflet și nu se poate compara cu nimic altceva.

 “Dacă sunteți în căutarea celei mai idilice, autentice și îndepărtate experiențe scoțiene, atunci nu căutați mai departe”, a spus o persoană, potrivit celor de la The Sun. Alții au catalogat locul ca fiind ”incredibil”.

ADVERTISEMENT

Astfel, cine vrea să se relaxeze și să se bucure de o priveliște unică, trebuie neapărat să ajungă în acest loc de vis. “Unul dintre cele mai incredibile locuri pentru o săptămână de relaxare! A fost uimitor să mă trezesc cu o vedere la ocean din patul meu”, a fost un alt comentariu.

ADVERTISEMENT