Life

Insula Iubirii, prima cădere în ispită. Concurentul de la Antena 1 care a cedat: “Am acceptat, şi mie îmi place de el!”

Insula Iubirii revine pe micile ecrane cu o nouă ediție incendiară. Emisiunea de la Antena 1 le arată fanilor care este concurentul care calcă strâmb.
10.05.2022 | 14:55
Insula Iubirii prima cadere in ispita Concurentul de la Antena 1 care a cedat Am acceptat si mie imi place de el
Insula Iubirii, primul sărut între un concurent și o ispită. Declarația făcută de Radu Vâlcan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Unul dintre participanții care a plecat în Thailanda să-și testeze povestea de dargoste cade în ispită. Este primul bărbat care pică în mrejele ispitelor de la Antena 1, 10 la număr în sezonul actual, care a debutat recent.

Insula Iubirii, primul sărut între un concurent și o ispită. Declarația făcută de Radu Vâlcan

Insula Iubirii este o emisiune care le dă posibilitatea îndrăgostiților să vadă dacă sunt făcuți unul pentru celălalt sau dacă este timpul să pună punct relației de dragoste. Din păcate, un tânăr scapă de orice fel de barieră.

ADVERTISEMENT

Distracția, voia bună și atmosfera de petrecere îl face pe unul dintre concurenții de la Antena 1 să fie liber din toate punctele de vedere. Acesta are parte de un sărut neașteptat cu o ispită, care pe deasupra, îl place.

„Au trecut doar 5 zile din cel mai dur test al fidelităţii şi deja s-a dovedit că totul se poate schimba la fel de rapid şi de imprevizibil ca vremea din Thailanda!”, spune Radu Vâlcan în debutul ediției, scrie a1.ro.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Insula Iubirii subliniază faptul că lucrurile iau o altă întorsătură în rândul bărbaților. Moderatorul de la Antena 1 confirmă că unul dintre băieți cade în ispită, care preia controlul după numai 5 zile de la debutul show-ului.

Insula Iubirii, sărut incendiar

Momentul are loc în cadrul unei întâlniri individuale care dă libertate cuplului plecat din resort. În felul acesta cei doi pot experimenta emoții fără a avea grija celorlalți, dar și fără a avea toate privirile ațintite asupra lor.

ADVERTISEMENT

„La un moment dat, la finalul date-ului, după ce toată lumea a plecat cu camerele de filmat, noi am mai rămas puţin să povestim şi mi-a zis «Vreau să te sărut!».

Am acceptat, şi mie îmi place de el!”, a declarat una dintre ispitele din reality show-ul moderat de Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT

Cine este concurentul care a căzut în ispită la Insula Iubirii rămâne de văzut în episodul de marți, 10 mai 2022. Reality show-ul din Thailanda pot fi urmărit numai la Antena 1, începând cu ora 20:30.

ADVERTISEMENT