Life

Întâlnire de taină pentru Klaus Iohannis, la New York! Președintele României s-a pozat cu Sorinel Puștiu și maneliștii lui

Klaus Iohannis, aflat la New York la Adunarea Generale a Organizației Națiunilor Unite, a avut parte, în seara zilei de 22 septembrie, de o întâlnire de taină.
23.09.2021 | 15:49
Klaus Iohannis, alaturi de manelistii care l-au prins pe strazile din New York Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Probabil obosit după intervenția din cadrul evenimentului informal la nivel înalt privind Acțiunea Transformativă pentru Natură și Oameni de la ONU, stresat de luptele politice ale liberalilor (între ei și cu USR-Plus), Klaus Iohannis a simțit nevoia să se relaxeze puțin.

Klaus Iohannis, plimbare cu surprize

Așa că, însoțit de doar câteva gărzi de corp, simțindu-se probabil apărat de faptul că New York este un oraș uriaș, cu milioane de locuitori, iar el un președinte al unei țări îndepărtate, chiar necunoscute pentru majoritatea celor care locuiesc în ”Orașul care nu doarme niciodată”, Klaus Iohannis a ieșit, pe seară, la o mică plimbare.

ADVERTISEMENT

Doar că, spre surprinderea președintelui mare amator de golf, în fața lui s-au ivit niște români. Care, evident, l-au recunoscut imediat și au intrat în vorbă cu președintele Klaus Iohannis, discuțiile fiind, evident, departe de subiectele politice care i-au provocat atât stres în ultima vreme.

La sfârșit, după cele câteva minute petrecute împreună cu românii care l-au oprit pe stradă, Klaus Iohannis a acceptat să se și fotografieze cu aceștia, cu atât mai mult cu cât i-au recunoscut că sunt fanii lui. Iar din imaginile obținute, în exclusivitate de FANATIK, președintele României era de-a dreptul încântat de compania celor care l-au abordat pe stradă în mijlocul New York-ului.

ADVERTISEMENT

Cine l-a oprit pe stradă, în New York, pe Klaus Iohannis

Și, cum președintele Klaus Iohannis e pasionat mai mult de golf, de tenis și de muzică clasică, părea că habar nu avea cu cine s-a văzut, de fapt, pe străzile New-York-ului. Nu de altceva, dar, în fața președintelui Klaus Iohannis era unul dintre cei cunoscuți maneliști din România: Sorinel Puștiu.

Manelistul, însoțit de părinții săi și de un amic, este, conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, într-un adevărat turneu în America, el având o serie de concerte pe Coasta de Est a SUA, New York fiind, evident, unul dintre orașele în care are de susținut mai multe recitaluri pentru românii de acolo.

ADVERTISEMENT
Klasu Iohannis
Klaus Iohannis, incantat de intalnirea cu manelistii din New York

Culmea este însă că Sorinel Puștiu este cunoscut nu doar ca un cântăreț de manele, ci și ca manelist implicat în politică. Acum mai bine de un deceniu, odată cu Adi Minune, a ajuns membru de partid al PSD, fiind, la acea vreme, un susținător înfocat al candidatului PSD, Mircea Geoană, învins, la câteva mii de voturi, de Traian Băsescu.

Klaus Iohannis a vorbit despre politica din România, la New York

Ajuns la New York pentru a ține un discurs despre biodiversitatea României și schimbările climatice, Klaus Iohannis a vorbit și despre criza politică din România și alegerile de pe 25 septembrie din cadrul PNL, luând poziție în favoarea lui Florin Cîțu, premierul în funcție.

ADVERTISEMENT

Mai mult, parcă minimizând criza politică de la noi, cu un Guvern care și-a pierdut principalii aliați, Klaus Iohannis spunea că Florin Cîțu, premierul contestat de USR – Plus, nu are niciun motiv să demisioneze și nu există niciun motiv să fie demis.

„Îl încurajez pe Florin să continue şi să nu se teamă şi pe liberali să rămână la guvernare. (…) Florin Cîţu nu are motive să demisioneze sau să fie demis”, a spus Klaus Iohannis, la New York, anunțând, totodată, că sâmbătă, pe 25 septembrie, va participa la congresul PNL.

Sorinel Puștiu, manelist celebru

Sorinel Puștiu este unul dintre cei mai cunosucți maneliști de la noi din țară, melodiile sale fiind considerate adevărate repere printre amatorii acestui gen muzical. Mai mult, de-a lungul timpului, Sorinel Puștiu a colaborat cu alte nume mari ale lumii manelelor de la noi, precum Adi Minune sau Florin Salam.

 

ADVERTISEMENT