Sport

Întâlnire emoționantă la Universitatea Craiova: „A adus pasiune și magie”

Radu este un suporter special al Universității Craiova, iar „leuțul” crescut în spiritul „alb-albastru” a primit un cadou special din partea lui Laurențiu Popescu și Alex Mitriță.
12.12.2023 | 19:45
Intalnire emotionanta la Universitatea Craiova A adus pasiune si magie
Întâlnire emoționantă la Universitatea Craiova: „A adus pasiune și magie”. sursă foto: UCV TV
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” i-au oferit o șansă specială lui Radu, care le-a schimbat starea de spirit în bine elevilor lui Ivaylo Petev la ședințele de pregătire după înfrângerea cu FC Hermannstadt. Suporterul Universității Craiova a primit și un cadou din partea „juveților”.

Întâlnire emoționantă la Universitatea Craiova: „A adus cu el magia și pasiunea pentru spiritul alb-albastru”

Sărbătorile se apropie, iar „alb-albaștrii” sunt puși pe fapte bune înaintea ultimelor confruntări din SuperLiga în 2023. Jucătorii Universității Craiova l-au primit cu brațele deschise pe Radu în baza de pregătire „Ilie Balaci”, un suporter special al grupării din Bănie.

ADVERTISEMENT

Acesta nu a plecat cu mâna goală din baza de la Lunca Jiului, deoarece Laurențiu Popescu, Alex Mitriță și Nicușor Bancu i-au oferit câte un cadou. Acesta s-a aflat în centrul atenției printre elevii lui Ivaylo Petev, care s-au bucurat la maxim de vizita lui Radu.

„Micuțul Radu, suporterul cu inimă de „leu” care a adus bucurie în casa Științei! Astăzi ne-am bucurat cu toții de prezența lui Radu, un suporter special al Universității Craiova. A adus cu el magia și pasiunea pentru spiritul alb-albastru, transformând această vizită în casa noastră într-o experiență memorabilă pe care n-o va uita niciodată.

ADVERTISEMENT

Acesta a primit din partea echipei un tricou oficial de joc personalizat, mănușile cu autografe ale lui Laurențiu Popescu și căciula lui Alex Mitriță. Îți mulțumim pentru vizită, Radu și ne vedem împreună la meciurile Științei! Echipa sufletului tău, Universitatea Craiova”, au scris oltenii.

VEZI VIDEO AICI

Sorin Cârțu, despre ce întâriri are nevoie Universitatea Craiova: „Posturile rămân alea dintotdeauna”

Sorin Cârțu știe de câți jucători are nevoie Universitatea Craiova pentru a se bate la titlul din SuperLiga. Legenda a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Ivaylo Petev are nevoie de fundași centrali, fundaș dreapta și un număr 8 pentru a câștiga trofeul de mult așteptat.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că va face o campanie de transferuri. Ăsta e cel mai bun exemplu la ce s-a întâmplat, ai avut o partidă decisivă așa. În ceea ce însemna recuperarea handicapului, poziționarea echipei. O victorie la Sibiu te aducea la foarte puține puncte de primul loc.

Faptul că tu pe bancă, când în alți ani ziceai că banca e mai bună ca primul 11, e un semnal că în această perioadă trebuie să aduci 3-4 jucători, dar jucători valoroși, buni, care trebuie să-și pună amprenta pe ceea ce înseamnă evoluția echipei.

ADVERTISEMENT

Nu îți mai poți permite în ceea ce rămâne în retur, sigur va fi play-off, să îți mai permiți puncte pierdute sau sincope ca asta de la Sibiu. Ușor 3-4 jucători e nevoie, posturile rămân ălea dintotdeauna, optarul, fundașii centrali, acolo ca să poți să miști, fundașul dreapta”, spune Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT
2,55 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul FC Hermannstadt -Universitatea Craiova