Life

Întâlnirea care i-a înfricoşat pe doi adolescenţi care au mers cu cortul la pădure: “Se mişca în moduri în care oamenii nu o pot face”

Doi adolescenți au vorbit despre întâlnirea înfricoșătoare pe care au avut-o în pădure, atunci când au mers cu cortul. Au fost îngroziți de ce au văzut.
07.11.2022 | 18:31
Intalnirea care ia infricosat pe doi adolescenti care au mers cu cortul la padure Se misca in moduri in care oamenii nu o pot face
Doi adolescenți au avut o întâlnire înfricoțătoare în pădure. Sursa foto: mirror.co.uk/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi adolescenți din Marea Britanie au mers cu cortul în pădure și au trecut printr-o experiență înfricoșătoare. Cei doi susțin că au văzut fantoma unei fetițe.

Doi adolescenți, îngroziți de întâlnirea pe care au avut-o într-o pădure

Cei doi adolescenți au oferit detalii despre întâlnirea paranormală care le-a provocat groază atunci când au mers cu cortul într-o pădure din Cannock Chase, Staffordshire, Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Aceștia au susținut că au văzut o fantomă a unei fete care le-a înconjurat cortul, chicotind și care se mișca “în moduri în care oamenii pur și simplu nu o pot face”. Aceasta s-a ascuns apoi în spatele copacilor.

“Fantoma” ar fi fost văzută în pădurea din Cannock Chase încă din anii ’80. Unii resping aceste afirmații, în timp ce alții spun că fantoma ar fi, de fapt, “sufletul chinuit” al unei tinere ucise în zonă în anii ’60. Unii sunt convinși că ar putea fi vorba despre un extraterestru sau chiar un demon.

ADVERTISEMENT

Adolescenții susțin că au văzut fantoma la Birches Valley în vara anului trecut. Cei doi au fost separați din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, așa că au decis să campeze ilegal în pădure.

La momentul respectiv, cei doi aveau 17 ani. Aceștia au povestit momentele de groază prin care au trecut investigatorului și autorului de cărți supranaturale Lee Brickley. Povestea lor apare în noua carte a scriitorului, “Haunted Cannock Chase: Povești cu fantome adevărate din cea mai înfricoșătoare locație din Marea Britanie”.

ADVERTISEMENT

Cei doi au auzit ceva mișcându-se în jurul cortului lor în apropiere de miezul nopții, potrivit Mirror. Inițial, adolescenții s-au gândit că ar putea fi o căprioară. De accea au rămas nemișcați și tăcuți câteva minute, pentru ca aceasta să nu se sperie.

“Am fost absolut îngrozită”

Atunci când au realizat că se aud pași, aceștia au decis să desfacă fermoarul cortului. Kylie și Ben – așa cum au fost numiți pentru a le proteja identitatea – susțin că au auzit sunetul unui copil care chicotea. Cei doi și-au aprins lanternele pentru a afla de unde venea zgomotul.

ADVERTISEMENT

Ben a fost cel care a zărit primul fantoma fetiței. Acesta alerga dintr-un copac în altul, se ascundea în spatele trunchiurilor și arunca uneori o privire către cei doi adolescenți, înainte de a ieși în luminișul din fața lor.

“Am fost absolut îngrozită. Citisem la știri poveștile despre copilul cu ochi negri, dar abia când a apărut în fața mea am putut să cred.

Am știut imediat că avem de-a face cu ceva real, pentru că se mișca în moduri în care oamenii pur și simplu nu o pot face.

Era ca și cum se putea teleporta dintr-un loc în altul atunci când se deplasa și se ascundea în spatele copacilor”, a spus Kylie despre întâmplarea din pădure.

Amintindu-și cu groază despre cele petrecute, Ben a completat cele spuse de partenera lui.

“Îmi luminam lanterna chiar în fața ei și ea stătea acolo și se holba la noi cu capul ușor aplecat. 

Atunci a început să chicotească din ce în ce mai tare. Chiar părea că vine din jurul nostru, deși vedeam că ea era chiar în fața noastră.”, a explicat tânărul.

Ce au găsit dimineața cei doi adolescenți

Speriați, cei doi au intrat înapoi în cortul lor, așteptând să răsară soarele. Atunci când au ieșit afară, la 7 dimineața, au găsit grămezi de pietre dispuse uniform în jurul perimetrului cortului lor.

Kylie și Ben au mai găsit și formațiuni “ciudate” de bețe atârnate de copaci, care arătau ca niște prinzători de vise. Adolescenții și-au strâns lucrurile și au mers 15 minute pe jos până la mașina lui Ben.

La un moment dat, Kylie a văzut un copil mic cu ochi negri care o privea din spatele unui stejar și a țipat. În timp ce alerga alături de iubita lui, Ben i-a strigat “lasă-ne în pace”.

Lee Brickley a cercetat întâmplările terifiante de la Cannock Chase în ultimul deceniu. A lansat până acum patru cărți despre descoperirile sale.

Scriitorul crede că a întâlnit fantoma copilului cu ochi negri în aprilie 2018.

“A apărut la aproximativ o sută de metri în fața mea. S-a uitat fix la mine timp de aproximativ treizeci de secunde, apoi a dispărut fără urmă.”, a povestit acesta.

Autorul a mai spus despre Cannock Chase că este “oarecum o zonă de portal paranormal unde ființe și entități din lumea de dincolo pot migra în lumea noastră”.

Lee Brickley susține că pădurea este “bântuită” de sufletele celor trecuți în neființă.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat peste un om în viaţă. Bărbatul din Moldova fusese îngropat de viu de patru zile
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor