Life

Întâlnirea care i-a înfricoşat pe doi adolescenţi care au mers cu cortul la pădure: “Se mişca în moduri în care oamenii nu o pot face”

Doi adolescenți au vorbit despre întâlnirea înfricoșătoare pe care au avut-o în pădure, atunci când au mers cu cortul. Au fost îngroziți de ce au văzut.
07.11.2022 | 18:31
Intalnirea care ia infricosat pe doi adolescenti care au mers cu cortul la padure Se misca in moduri in care oamenii nu o pot face
Doi adolescenți au avut o întâlnire înfricoțătoare în pădure. Sursa foto: mirror.co.uk/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi adolescenți din Marea Britanie au mers cu cortul în pădure și au trecut printr-o experiență înfricoșătoare. Cei doi susțin că au văzut fantoma unei fetițe.

Doi adolescenți, îngroziți de întâlnirea pe care au avut-o într-o pădure

Cei doi adolescenți au oferit detalii despre întâlnirea paranormală care le-a provocat groază atunci când au mers cu cortul într-o pădure din Cannock Chase, Staffordshire, Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Aceștia au susținut că au văzut o fantomă a unei fete care le-a înconjurat cortul, chicotind și care se mișca “în moduri în care oamenii pur și simplu nu o pot face”. Aceasta s-a ascuns apoi în spatele copacilor.

“Fantoma” ar fi fost văzută în pădurea din Cannock Chase încă din anii ’80. Unii resping aceste afirmații, în timp ce alții spun că fantoma ar fi, de fapt, “sufletul chinuit” al unei tinere ucise în zonă în anii ’60. Unii sunt convinși că ar putea fi vorba despre un extraterestru sau chiar un demon.

ADVERTISEMENT

Adolescenții susțin că au văzut fantoma la Birches Valley în vara anului trecut. Cei doi au fost separați din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, așa că au decis să campeze ilegal în pădure.

La momentul respectiv, cei doi aveau 17 ani. Aceștia au povestit momentele de groază prin care au trecut investigatorului și autorului de cărți supranaturale Lee Brickley. Povestea lor apare în noua carte a scriitorului, “Haunted Cannock Chase: Povești cu fantome adevărate din cea mai înfricoșătoare locație din Marea Britanie”.

ADVERTISEMENT

Cei doi au auzit ceva mișcându-se în jurul cortului lor în apropiere de miezul nopții, potrivit Mirror. Inițial, adolescenții s-au gândit că ar putea fi o căprioară. De accea au rămas nemișcați și tăcuți câteva minute, pentru ca aceasta să nu se sperie.

“Am fost absolut îngrozită”

Atunci când au realizat că se aud pași, aceștia au decis să desfacă fermoarul cortului. Kylie și Ben – așa cum au fost numiți pentru a le proteja identitatea – susțin că au auzit sunetul unui copil care chicotea. Cei doi și-au aprins lanternele pentru a afla de unde venea zgomotul.

ADVERTISEMENT

Ben a fost cel care a zărit primul fantoma fetiței. Acesta alerga dintr-un copac în altul, se ascundea în spatele trunchiurilor și arunca uneori o privire către cei doi adolescenți, înainte de a ieși în luminișul din fața lor.

“Am fost absolut îngrozită. Citisem la știri poveștile despre copilul cu ochi negri, dar abia când a apărut în fața mea am putut să cred.

Am știut imediat că avem de-a face cu ceva real, pentru că se mișca în moduri în care oamenii pur și simplu nu o pot face.

Era ca și cum se putea teleporta dintr-un loc în altul atunci când se deplasa și se ascundea în spatele copacilor”, a spus Kylie despre întâmplarea din pădure.

Amintindu-și cu groază despre cele petrecute, Ben a completat cele spuse de partenera lui.

“Îmi luminam lanterna chiar în fața ei și ea stătea acolo și se holba la noi cu capul ușor aplecat. 

Atunci a început să chicotească din ce în ce mai tare. Chiar părea că vine din jurul nostru, deși vedeam că ea era chiar în fața noastră.”, a explicat tânărul.

Ce au găsit dimineața cei doi adolescenți

Speriați, cei doi au intrat înapoi în cortul lor, așteptând să răsară soarele. Atunci când au ieșit afară, la 7 dimineața, au găsit grămezi de pietre dispuse uniform în jurul perimetrului cortului lor.

Kylie și Ben au mai găsit și formațiuni “ciudate” de bețe atârnate de copaci, care arătau ca niște prinzători de vise. Adolescenții și-au strâns lucrurile și au mers 15 minute pe jos până la mașina lui Ben.

La un moment dat, Kylie a văzut un copil mic cu ochi negri care o privea din spatele unui stejar și a țipat. În timp ce alerga alături de iubita lui, Ben i-a strigat “lasă-ne în pace”.

Lee Brickley a cercetat întâmplările terifiante de la Cannock Chase în ultimul deceniu. A lansat până acum patru cărți despre descoperirile sale.

Scriitorul crede că a întâlnit fantoma copilului cu ochi negri în aprilie 2018.

“A apărut la aproximativ o sută de metri în fața mea. S-a uitat fix la mine timp de aproximativ treizeci de secunde, apoi a dispărut fără urmă.”, a povestit acesta.

Autorul a mai spus despre Cannock Chase că este “oarecum o zonă de portal paranormal unde ființe și entități din lumea de dincolo pot migra în lumea noastră”.

Lee Brickley susține că pădurea este “bântuită” de sufletele celor trecuți în neființă.

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct...
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct la TV pentru ce a plătit sute de mii de euro
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele,...
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele, majorate cu 10% din 2025
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce stațiuni din România au fost acreditate. Lista e surprinzătoare
Ce stațiuni din România au fost acreditate. Lista e surprinzătoare
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă