Life

Theo Rose, experiență paranormală după moartea bunicii: „Cei de dincolo chiar ne pot contacta”

Cântăreața Theo Rose a avut parte de o experiență paranormală după ce bunica ei s-a stins din viață. Aceasta este de părere că există legături cu lumea de dincolo.
31.03.2022 | 09:00
Theo Rose experienta paranormala dupa moartea bunicii Cei de dincolo chiar ne pot contacta
Theo Rose, experiență paranormală după moartea bunicii. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Theo Rose crede că există legături între lumea celor vii și cea de dincolo. Artistei i-a murit bunica recent și crede că aceasta i-a trimis semne.

Theo Rose a avut parte de o experiență paranormală după moartea bunicii sale: „Cei de dincolo chiar ne pot contacta”

Theo Rose a povestit că întâmplarea paranormală a avut loc după ce bunica ei a fost înmormântată. Toată familia vorbea, iar la un moment dat s-a auzit un zgomot la geam.

ADVERTISEMENT

Artista este convinsă că acela a fost produs cumva de bunica ei, trecută la cele sfinte, deoarece crede că există legături între cele două lumi, iar cei vii pot fi contactați de cei care s-au stins din viață.

„După ce a fost înmormântarea bunicii mele, după ce am terminat cu pomana și cu masa care se dă după înmormântare, eram toți la ea în bucătărie și stăteam toată familia și vorbeam.

ADVERTISEMENT

 La un moment dat a bătut de trei ori în geam și am ieșit în secunda aia eu pe ușă și nu era absolut nimeni, ceea ce m-a făcut să am convingerea că există o legătură între lumile astea. Cei de dincolo chiar ne pot trimite niște semne, ne pot contacta într-un fel sau altul”,  a spus Theo Rose pe InstaStory.

Ce relație există între Theo Rose și Emilian. Declarațiile artistului

Theo Rose și Emilian au acum o relație de prietenie, după ce au colaborat pentru piesea De trei zile nu am somn, care a avut un real succes.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu se cunoșteau, dar Emilian își dorea foarte mult ca artista să cânte alături de el piesa, lucru care a devenit realitate cu ajutorul rețelelor de socializare.

“Relația mea cu Theo Rose a fost una foarte ciudată, pentru că eu nu mă cunoșteam cu ea. (…) Deci efectiv i-am dat tag și în 20 de minute i-a dat repost. 

ADVERTISEMENT

I-am scris “Bă, tu vorbești serios?”. Are ea o vorbă, “E puternică”. A zis că își dorește să facem asta împreună”, a povestit artistul pentru Wowbiz.

ADVERTISEMENT
Tags: