News

Întâmplarea vieții pentru o femeie din Iași. A pierdut geanta în care se afla darul de nuntă pentru fini și a ajuns să-și facă poze cu Poliția

O femeie din Iași a avut parte de o nuntă de neuitat. Aceasta a pierdut geanta în care se afla darul de nuntă pentru fini și a ajuns să-și facă poze cu Poliția.
03.08.2022 | 11:25
Intamplarea vietii pentru o femeie din Iasi A pierdut geanta in care se afla darul de nunta pentru fini si a ajuns sasi faca poze cu Politia
Aventură de neuitat pentru o femeie din Iași. A pierdut geanta în care se afla darul de nuntă pentru fini. Unde au ajuns banii. Sursa foto: Atenție Poliția Iași / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nuntă de neuitat din toate punctele de vedere pentru o femeie din Iași. Nașă la eveniment, aceasta a pierdut geanta în care se aflau banii pentru fini. Povestea are însă un final fericit.

Aventură de neuitat pentru o femeie din Iași. A pierdut geanta în care se afla darul de nuntă pentru fini. Unde au ajuns banii

În drum spre marea petrecere, femeia din Iași a pierdut 7.600 de lei, sumă pe care urma să o dea la o nuntă din postura de nașă.

ADVERTISEMENT

Ghinionul acesteia s-a transformat rapid într-un uriaș noroc. Geanta cu banii a fost găsită de o altă femeie care, dând dovadă de un spirit civic de apreciat, a anunţat imediat Poliţia.

La scurt timp, în urma verificărilor, poliţiştii au identificat-o pe proprietara poşetei. Este vorba de femeia de 32 de ani, care a pierdut geanta chiar în ziua în care era naşă de cununie.

ADVERTISEMENT

Agenții de la Poliție i-au returnat geanta cu bunuri şi cei aproximativ 7.600 de lei, scrie adevarul.ro.

O felicităm pe femeia care a predat geanta colegilor noștri, pentru gestul său şi apreciem spiritul civic de care a dat dovadă, reprezentând un exemplu demn de urmat pentru ceilalți”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Iași.

ADVERTISEMENT

Femeia care a returnat geanta cu banii nașei, felicitată de internauți

Nu doar Poliția din Iași a felicitat-o pe femeia care a returnat geanta cu suma de bani și bunurile viitoarei nașe, ci și internauții.

Contul de Facebook Atenție Poliția Iași a publicat imagini cu cei doi agenți din comuna ieșeană Trifești, Andrei și Miruna, care au fost sesizați de femeia care a găsit geanta cu bunuri și bani.

ADVERTISEMENT

La această postare, oamenii au reacționat pozitiv față de gestul civic al femeii respective. Iată câteva dintre mesaje:

  • ”Felicitări persoanei care a restituit geanta cu toate valorile aflate în ea! Un exemplu demn de urmat”
  • ”Felicitări, aveți toată considerația din partea mea”
  • ”Felicitări pentru femeia care a găsit geanta. Mai sunt și oameni pe pământul ăsta”
  • ”Felicitări pentru gestul făcut! Zile senine, sănătate și fericire alături de familie. Vă dorim tot binele din lume, pace, iubire! Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze”
ADVERTISEMENT
Tags: