News

Înțepături între Piedone și Rareș Bogdan: ”Eu nu vin cu batistuța și cu rujul roz pe buze!”

Cristian Popescu Piedone a avut o replică acidă după ce Rareș Bogdan a declarat că, deși sondajele îl dau în frunte, candidatul PUSL va pierde alegerile din iunie.
25.03.2024 | 23:00
Intepaturi intre Piedone si Rares Bogdan Eu nu vin cu batistuta si cu rujul roz pe buze
Piedone, replici acide la adresa lui Rareș Bogdan Sursa foto: Facebook / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 5, care își dorește fotoliul de Primar al Capitalei, i-a replicat europarlamentarului liberal că el nu vine cu ”batistuța și rujul roz pe buze”, ci merge cu roaba pe străzi pentru că este administrator, nu politician.

Înțepături între Piedone și Rareș Bogdan

Cristian Popescu Piedone a mai declarat că nu se află într-o competiție politică, ci într-una electorală și că va primi tot mai multe voturi, pe măsură ce se vor înteți atacurile la adresa sa.

ADVERTISEMENT

”Eu nu sunt într-o competiție politică, eu sunt într-o competiție electorală. Eu merg înainte, nu mă uit la sondaje. Să râdă ei de mine că eu vin cu roaba, eu nu vin cu batistuța și cu rujul roz pe buze. Să vină el de la Bruxelles să le explice politicienilor

Eu nu mă ascund în spatele vorbelor pompoase. Eu am fitilul scurt, dar de data asta o să am o altă strategie. O să-i las să dea cu toate în mine, cu toate lăturile și o să vedeți că ei cu cât mă lovesc mai mult, cu atât oamenii se vor încolona în spatele meu și vor ieși în număr mai mare la vot.

ADVERTISEMENT

Strategia, eu am făcut-o de la începutul campaniei. Am rupt oglinzile, am scos cutia de viteze și am scos marșarierul. Mă duc doar înainte!

Eu vă spun așa: spuneați că va crește temperatura în campanie, iar dacă voi avea temperatură, atunci îl voi consulta pe domnul doctor, dar dacă au nevoie de un administrator să vină la mine”, a declarat edilul Sectorului 5 la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan: Piedone are parte de o victimizare

Prim-vicepreședintele PNL a susținut că, deși în acest moment Cristian Popescu Piedone este dat ca mare favorit în sondaje, acesta va mai pierde din avans în timpul campaniei.

”Piedone are parte de o victimizare, pentru că lumea a perceput faptul că a stat în pușcărie fără acuzații foarte clare. Oamenii se duc spre cei pe care îi consideră victime.

ADVERTISEMENT

Domnul Cîrstoiu are o notorietate foarte mare, de 60%. Vă aduc aminte că domnul Traian Băsescu plecase cu 12% în primul tur la alegeri, iar în turul II a câștigat cu 56%.

Joi are primul mare eveniment, cu peste 1.000 de persoane. Vom avea un program foarte bine pus la punct. Va avea un sediu diferit față de cel al PSD și PNL, cu echipă dedicată, cu buget dedicat, cu o strategie diferită.

În momentul în care electoratul PNL și PSD va înțelege cine este domnul Cîrstoiu și se vor mobiliza pentru acest candidat, atunci va începe să și crească.

Cred că domnul Piedone este la un maxim, este la vârf și de aici se poate duce la 26%-28%. Nicușor Dan nu are nicio direcție, nu are nicio cadență și cred că oamenii sunt conștienți de faptul că a dezamăgit.

În acest an Primăria Capitalei nu va fi câștigată cu peste 40%. Foarte probabil candidatul care va câștiga va avea 28-32%.

Noi sperăm ca în momentul în care activele de partid se vor pune în spatele acestui candidat, să atingă acest scor”, a declarat Rareș Bogdan pentru același post de televiziune.

ADVERTISEMENT