Fotbal international

Interes enorm pentru meciurile de la EURO care se vor juca pe Arena Națională! Suporteri din Germania, Rusia, Anglia sau Ucraina au cumpărat mii de bilete. EXCLUSIV

11.01.2020 | 12:35
Interes enorm pentru meciurile de la EURO care se vor juca pe Arena Națională! Suporteri din Germania, Rusia, Anglia sau Ucraina au cumpărat mii de bilete. EXCLUSIV
Sursă Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Campionatul European de fotbal este unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului, iar București este unul dintre cele 12 orașe care vor găzdui meciuri din cadrul turneului final. FANATIK a aflat că interesul pentru cele patru meciuri care se vor juca pe Arena Națională este imens, persoane din Rusia, Germania, Anglia sau Ucraina achiziționând deja câteva mii de bilete.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,92 este cota pentru „Ambele marchează” la meciul Islanda – România. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT

Interes enorm pentru meciurile pe care România le organizează la EURO

Patru meciuri ale Campionatului European de fotbal, trei din faza grupelor și o confruntare din optimile de finală, se vor disputa la București în vară, iar Arena Națională va fi umplută de suporteri de pe tot continentul.

Din informațiile FANATIK, aproximativ 7.000 de germani și-au achiziționat deja bilete pentru Campionatul European în România, selecționata lui Joachim Low având posibilitatea de a juca pe Arena Națională meciul din optimile de finală, dacă va câștiga grupa F, din care vor mai face parte Franța, Portugalia și câștigătoarea barajului A sau D, în cazul în care România obține calificarea.

ADVERTISEMENT

După suporterii din Germania, englezii au fost cei mai interesați de achiziționarea biletelor pentru Arena Națională. Surse din cadrul Federației Române de Fotbal au confirmat pentru FANATIK că 6.000 de fani din Anglia au cumpărat bilete pentru jocurile de la București, dar un număr mare de suporteri englezi va fi pe toate stadioanele pe care se vor juca meciurile de la EURO.

Suporterii din Ucraina au cumpărat deja, conform informațiilor FANATIK, 1.000 de bilete pentru jocurile de la EURO. Interes fanilor din țara vecină pentru meciurile de pe Arena Națională este firesc, având în vedere că selecționata lui Andrey Shevchenko va juca pe Arena Națională două meciuri din grupa C a turneului final.

Suporteri din Rusia și Ungaria vin la București

Rusia este o altă selecționată care ar putea juca pe Arena Națională meciul din optimile EURO, dacă va termina pe locul trei în grupa B, din care mai fac parte Danemarca, Belgia și Finlanda. FANATIK a aflat că 2.000 de suporteri ruși și-au achiziționat bilete pentru Campionatul European.

ADVERTISEMENT

Fanii fotbalului din Ungaria vor veni, de asemenea, în număr mare la București. Chiar dacă țara vecină nu va disputa niciun meci la EURO pe Arena Națională, maghiarii urmând a fi repartizați în grupa F dacă se vor califica, alături de Germania, Franța și Portugalia, suporterii au cumpărat 500 de bilete pentru Arena Națională.

Ungaria joacă cu Bulgaria pentru un loc în finala barajului din Liga Națiunilor, unde ar putea întâlni România dacă „tricolorii” trec de Islanda. În cazul unei calificări, selecționata antrenată de Marco Rossi va juca două meciuri la Budapesta, cu Franța și Portugalia, în timp ce jocul cu Germania s-ar disputa la Munchen.

Programul meciurilor care se vor juca pe Arena Națională la EURO 2020:

  • 14 iunie, ora 19:00: Austria – câștigătoare baraj A sau D
  • 18 iunie, ora 16:00: Ucraina – câștigătoare baraj A sau D
  • 22 iunie, ora 19:00: Ucraina – Austra
  • 29 iunie, ora 22:00: optimi de finală: câștigătoarea grupa F – locul 3 grupa A/B/C/D
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri