News

Interlop român, prins de 11 ori fără permis, dar lăsat liber. A 12-a oară a provocat un accident mortal

Un nou caz revoltător în România: un interlop a fost prins de 11 ori fără permis, dar lăsat mereu liber. A 12-a oară când s-a urcat la volan a provocat un accident mortal.
11.09.2023 | 12:37
Interlop roman prins de 11 ori fara permis dar lasat liber A 12a oara a provocat un accident mortal
Un interlop român, fără permis, a provocat un accident mortal. Fusese depistat la volan de 11 ori de poliție, dar lăsat liber. Sursa foto: Facebook / monitorulcj.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Poliția și Justiția din România sunt în centrul unui nou scandal. Un interlop clujean a fost prins de 11 ori fără permis, dar lăsat liber de fiecare dată. A 12-a oară când s-a urcat la volan a provocat un accident mortal.

Un interlop român, fără permis, a provocat un accident mortal. Fusese depistat la volan de 11 ori de poliție, dar lăsat liber

Pe 23 august, un accident rutier grav a avut loc în localitatea Căpușu Mare, județul Cluj. În urma evenimentului au fost transportate la spital 8 persoane, printre care cei doi conducători auto și 3 minori. Recent, una dintre victime a murit.

ADVERTISEMENT

”Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, din Cluj-Napoca în direcția municipiul Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani, din județul Bihor.

După coliziunea dintre cele două autovehicule, bărbatul de 37 de ani a părăsit locul accidentului. Au fost transportate la spital 8 persoane, printre care cei doi conducători auto și 3 minori”, a transmis IPJ Cluj, la acea vreme.

ADVERTISEMENT

După ce a provocat accidentul, șoferul vinovat, un bărbat de 37 de ani, a fugit de la fața locului. El a fost depistat la scurt timp de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin.

S-a constatat că bărbatul de 37 de ani, din Cluj-Napoca, nu avea permis de conducere. Presa locală oferă informații despre acest individ. Se pare că este vorba de un interlop recidivist. El este acum cercetat și pentru ucidere din culpă, după ce una dintre victimele accidentului de la Căpușu Mare a murit, zilele trecute, notează Știridecluj.

ADVERTISEMENT

Revoltător este faptul că tânărul fusese depistat de 11 ori fără permis la volan. Tot de atâta ori a fost lăsat liber de poliție. Acum, a 12-a oară, a provocat acest accident tragic.

Interlopul din Cluj, cercetat pentru ucidere din culpă

În ziua accidentului, interlopul clujean se afla în mașină cu alte două persoane. Una dintre ele, un tânăr de 34 de ani, este chiar cea care a decedat zilele trecute în spital.

ADVERTISEMENT

După aceasta tragedie, bărbatul va fi cercetat pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și ucidere din culpă. Sursa citată scrie că localitatea Căpușu Mare este renumită pentru faptul că unii șoferi conduc fără permis, dar sunt tolerați de polițiști. Încă nu se știe din ce motiv.

ADVERTISEMENT