Life

Interlopul Adrian Tâmplaru i-a fost naș de două ori lui Alex Bodi. Povestea fabuloasă, în imagini

11.11.2020 | 18:11
Interlopul Adrian Tamplaru ia fost nas de doua ori lui Alex Bodi Povestea fabuloasa in imagini
Adrian Tâmplaru și Alex Bodi sunt rude, interlopul fiindu-i naș la ambele mariaje, cu mamele
ADVERTISEMENT

Legătura dintre capul lumii interlope din Sibiu și Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, este una foarte strânsă, cei doi cunoscându-se de când erau foarte tineri. Adrian Tâmplaru este și rudă cu afaceristul, căci l-a nășit de două ori, ultima dată în 2017, după ce ex-ul vedetei tv se căsătorise cu Iulia, femeia care i-a dăruit al doilea copil și care a devenit prietena cu Bianca între timp.

Alex Bodi a fost căsătorit de trei ori, iar primele două femei i-au dăruit două fetițe lui afaceristului din Mediaș. Ultimul mariaj a fost cel cu Bianca Drăgușanu, care a durat 5 luni, după care s-au împăcat și despărțit de nenumărate ori.

ADVERTISEMENT
Alex Bodi și Adrian Tâmplaru, împreună cu alți doi prieteni
Alex Bodi și Adrian Tâmplaru, împreună cu alți doi prieteni

Pentru primele două mariaje, Adrian Tâmplaru i-a fost naș lui Alex Bodi, fiind unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, acum cercetat în dosarul de proxenetism, trafic de persoane, trafic de minori și trafic de droguri de mare risc, scrie cancan.ro

Procurorii au descins la 23 de adrese din opt județe: Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce Alex Bodi a fost dus la audieri

„Am aflat de pe internet, din presă, de la voi, ce s-a întâmplat. Sincer, habar nu aveam de toate aceste probleme. Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva, dar sunt convinsă că se vă dovedi că este nevinovat și că va reuși să iasă din toată situația asta ca de fiecare dată.

Cu siguranță va fi bine. Repet, nu știu nimic despre toate aceste acuzații. Noi nu mai suntem împreună și nu știam că este vizat pentru așa ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Interlopii racolau fete din închisoare

Gruparea infracțională a început să racoleze fete prin metoda lover boy, ori cu promisiuni deșarte pentru o viață mai bună, locuri de muncă sau alte beneficii. Bineînțeles, toate astea nu se întâmplau, iar tinerele ajungeau să practice prostituția în diferite țări, nu doar în România, deoarece rețeaua de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și trafic de droguri s-a extins.

Totul a început în 2008-2011, când interlopii suspectați erau închiși și acționau din spatele grațiilor, prin intermediul rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT