News

Interlopul Bebino a divorțat. Condamnat la 10 ani de închisoare, liderul ”sportivilor” a fost lăsat la greu de soție

Interlopul Bebino, pe numele lui real Emil Marius Alecu, a fost părăsit de soție. Bebino este unul dintre liderii grupării Sportivilor iar în prezent se află sub control judiciar.
24.07.2023 | 09:45
Interlopul Bebino a divortat Condamnat la 10 ani de inchisoare liderul sportivilor a fost lasat la greu de sotie
Bebino, un celebru interlop din clanul Sportivilor, a divorțat de soția lui / Colaj foto: Fanatik / Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Emil Marius Alecu alias Bebino, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din București, a primit cererea de divorț la puțin timp după ce a fost eliberat din arest preventiv, fiind acuzat că a comis o serie de infracțiuni cu violență.

Soția lui Bebino a divorțat din a doua încercare

Bebino, unul dintre liderii controversați ai clanului Sportivilor, care acționează în sectorul 4, era căsătorit cu Alexandra Cătălina din anul 2016. Prima dată, femeia a introdus o acțiune de divorț în anul 2017, însă nu s-a prezentat la niciun termen, așa că Judecătoria Sectorului 4 a considerat cauza perimată.

ADVERTISEMENT

La începutul lui 2023, când Bebino abia scăpase de arest, femeia a revenit cu o nouă cerere de divorț. Ea a solicitat ca desfacerea căsătoriei să se declare din vina exclusivă a pârâtului. Bebino și soția lui nu au copii.

Instanța a admis acțiunea femeii și a fost de acord ca aceasta să revină la numele de fată, pe care-l purta înaintea căsătoriei.

ADVERTISEMENT

”Admite în parte cererea, astfel cum a fost precizată. Desface căsătoria părţilor încheiată la data de 04.06.2016 şi înregistrată în Registrul de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 4 Bucureşti, sub nr. 687, din culpa exclusivă a pârâtului. Dispune revenirea reclamantei la numele avut anterior căsătoriei, acela de „Onofrei”.

Ia act că reclamanta nu a solicitat cheltuieli de judecată în prezenta cauză, rezervându-şi dreptul de a solicita cheltuieli de judecată pe cale separată”, se arată în minuta ședinței de la Judecătoria Sectorului 4.

ADVERTISEMENT

Decizia instanței nu este definitivă, însă niciuna dintre părți nu a atacat-o în intervalul stabilit de instanță, de 30 de zile.

De ce a fost condamnat interlopul Bebino la 10 ani de închisoare

În urmă cu o lună, interlopul Bebino a fost condamnat, în iunie 2023, la 10 ani de închisoare (7 ani și 4 luni pentru răzbunarea pentru ajutorul dat justiției și tulburarea liniștii publice, la care s-a adăugat o condamnare mai veche), dar a fost achitat pentru instigare la influențarea declarațiilor. Alecu și ceilalți condamnați din dosar au făcut deja apel.

ADVERTISEMENT

Necazurile au început în 2020, atunci când un cunoscut traficant de droguri, Marius Bejan, ar fi plătit mai mulți oameni pentru a-l ucide pe liderul grupării sportivilor. Aceștia l-au invitat pe Bebino în cartierul Tei-Toboc, unde l-au măcelărit cu macetele, însă nu au reușit să-l omoare.

În timpul atacului, unul dintre agresori a fost rănit cu un obiect ascuțit în zona gâtului. Inițial, anchetatorii au crezut că rana a fost produsă de amicii lui, din greșeală, însă unul dintre martori l-a identificat pe Bebino ca fiind cel care ar fi produs rana.

Bebino a încercat să-l determine pe martor să-și schimbe declarația, în acest sens folosindu-se de amenințări și alte tactici de intimidare. În cele din urmă, el s-a ales cu un nou dosar penal.

Bebino, probleme și în clanul Sportivilor

Bebino a mai avut parte și de un conflict intern, cu Emil Băluș, alias Mircea Nebunu, un alt cap al grupării Sportivilor. Acesta l-a acuzat pe Bebino că nu are respect față de liderii vechi ai clanului și că este informator al poliției.

În 2019, când Bebino avea doar 26 de ani, el l-a provocat pe Nicușor Dumitrescu alias Biliboi, unul dintre locotenenții lui Băluș, pe care l-a învins într-o luptă cu pumnii, pe un teren viran din Delta Văcărești.

ADVERTISEMENT
Tags: