Life

Intervenția estetică pe care a făcut-o Nuți, bona familiei Prodan: ”Pentru că era necesar”

La ce operație estetică a recurs Nuți, bona care se ocupă de copiii impresarei Anamaria Prodan. Spune că era esențială.
18.02.2024 | 17:35
Interventia estetica pe care a facuto Nuti bona familiei Prodan Pentru ca era necesar
La ce operație estetică a recurs Nuți, bona care se ocupă de copiii impresarei Anamaria Prodan. Spune că era esențială. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Intervenția estetică pe care a făcut-o Nuți, bona familiei Prodan. Femeia susține „că era necesar” să treacă pragul cabinetelor de înfrumusețare. Schimbarea este una evidentă, însă nu este pe placul celor din preajma sa.

La ce operație estetică a recurs Nuți, bona care se ocupă de copiii impresarei Anamaria Prodan. Spune că era esențială

La ce operație estetică a recurs Nuți, bona care se ocupă de copiii impresarei Anamaria Prodan. Spune că era esențială pentru a se simți bine în propria piele. Dezvăluirea a fost făcută recent în cadrul reality show-ului de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Totul a plecat de la o curiozitate pe care a avut-o Laurențiu Reghecampf Jr, care a vrut să știe de ce dădaca a făcut această schimbare. Bebeto și femeia au avut o discuție foarte interesantă și extrem de sinceră.

„Am o întrebare, sincer. De ce ți-ai pus tu botox?”, a spus fiul vedetei și al antrenorului de fotbal în emisiunea Prodanca. Punct și de la capăt, potrivit spynews.ro. Bona, pe numele real Elena Fulgeanu, și-a pus acid hialuronic în buze de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

„Dar ce întrebare e asta? Pentru că era necesar. Am vrut și eu să par mai frumoasă”, a răspuns Nuți. „Adică, aveai buzele prea slabe. Nu e nicio diferența. Toată România știe că ți-ai pus botox, ți-ai stricat imaginea de natural.

Și, următorul lucru ce este?”, a vrut să mai știe fiul Anamariei Prodan. Femeia nu a ezitat să recunoască că ar face și alte intervenții chirurgicale dacă ar fi posibile. Nuți și-ar dori să fie mai înaltă decât acum.

ADVERTISEMENT

Ce intervenții a făcut Sarah, fiica impresarei Anamaria Prodan

În aceeași emisiune ce o are protagonistă, Anamaria Prodan a dezvăluit care sunt intervențiile pe care le are fiica sa cea mică. Sarah Dumitrescu este o sportivă foarte cunoscută și transpirația este o mare problemă pentru ea în activitatea pe care o desfășoară.

Acesta este motivul pentru care impresara i-a dat voie să facă o procedură în acest sens. Vedeta a mai subliniat că este pro pentru toate intervențiile mici care repară sau aduc mai multă încredere în propria persoană.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea de baschet nu are nicio operație estetică până la ora actuală. Spune că frumusețea sa este genetică. Fiica Aneimaria Prodan nu are nicio procedură la nivelul feței și nici la corp. E posibil ca în viitor să ia în calcul astfel de transformări.

ADVERTISEMENT