Life

Intervenție neașteptată pentru pompieri. Unde i-a rămas capul blocat unei fetițe de 2 ani

Misiune neobișnuită pentru pompieri. În ce și-a înțepenit capul o copilă de numai 2 ani, după un gest care părea absolut banal.
09.02.2023 | 21:07
Interventie neasteptata pentru pompieri Unde ia ramas capul blocat unei fetite de 2 ani
Misiune neobișnuită pentru pompieri. În ce și-a înțepenit capul o copilă de numai 2 ani. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Intervenție neașteptată pentru pompieri. Unde i-a rămas capul blocat unei fetițe de 2 ani la scurt timp după ce a început să se joace, în timp ce mama sa se afla în bucătărie. Întâmplarea nu este singulară în rândul celor mici.

Misiune neobișnuită pentru pompieri. În ce și-a înțepenit capul o copilă de numai 2 ani

Quinnley, o fetiță de doi ani din comitatul Mifflin, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, a avut nevoie de o misiune neobișnuită din partea pompierilor. Micuța a rămas blocată în timp ce se juca cu o oală specială pentru tort

ADVERTISEMENT

Mama copilei, Erin Meixel, se afla în bucătărie când a realizat că ustensila cu fundul decupat a rămas înțepenită. Femeia nu a intrat în panică, declarând că fiica sa nu avea nicio problemă și chiar se comporta perfect normal.

„O purta ca pe un șal în jurul umerilor și nu a avut nici o reacție. A mâncat și a băut apă fără nici o grijă în timp ce avea oala în jurul gâtului”, a relatat mama fetiței în vârstă de 2 ani pentru publicația UPI.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a apelat numărul de urgență, cea mică fiind scoasă în siguranță din oala care se blocase în jurul gâtului său. Pompierii chemați în casa femeii din America au folosit un patent pentru a tăia oala și pentru a elibera copilul.

Întregul proces a durat aproximativ 5 minute, imaginile fiind făcute publice chiar de Erin Meixel care a mărturisit că la rândul său a avut nevoie de intervenția pompierilor când era mică. A povestit că și-a blocat picioarele într-un scaun de plastic.

ADVERTISEMENT

Salvată după ce i s-a blocat capul. Povestea altei fetițe

Cazul nu este unul singular. În urmă cu câțiva ani o altă fetiță a avut nevoie de intervenția serviciilor de urgență după ce i s-a blocat capul într-o oliță. La fel ca în situația de față totul a pornit de la o simplă joacă care s-a încheiat, din fericire, cu bine.

Pompierii au folosit la momentul respectiv clești foarte mici pentru a tăia olița care fusese pusă pe cap de cea mică cu susul în jos. Aceștia au transformat întreaga operațiune într-un joc pentru a nu o speria pe cea mică, mai ales că mama ei deja intrase în panică.

ADVERTISEMENT

„Măcar era curată, din fericire. Numai ei i se poate întâmpla așa ceva, e atât de împiedicată”, a declarat Chloe Clark, mama fetiței în vârstă de 2 ani, pe numele său Clara-Mae Davey, originară din South Shields, Tyneside, conform demamici.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: