Life

Întrebarea care dă bătăi de cap la interviurile de angajare. Puţini reuşesc să treacă testul

Întrebarea care dă bătăi de cap la interviurile de angajare. Sunt foarte puțini cei care reușesc să dea un răspuns corect.
22.11.2022 | 22:06
Intrebarea care da batai de cap la interviurile de angajare Putini reusesc sa treaca testul
Întrebarea care dă bătăi de cap la interviurile de angajare. Răspunsul corect. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Există o întrebare care le dă bătăi de cap persoanelor la interviurile de angajare. Este vorba despre un test care îi face pe mulți dintre viitorii angajați să nu răspundă corect în fața angajatorilor.

Întrebarea care dă bătăi de cap la interviurile de angajare. Răspunsul corect

Există o întrebare la interviurile de angajare ce le poate da bătăi de cap celor care vor să obțină acest job.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un test ce le poate da de înțeles angajatorilor dacă sunt în fața unei persoane care poate face față presiunilor și cerințelor de la noul job sau nu.

Testul este următorul, iar scenariul arată așa: Să ne imaginăm două camere, în care sunt trei întrerupătoare în prima, iar în cea de-a doua cameră sunt trei becuri.

ADVERTISEMENT

Trebuie să petreci cinci minute din timpul tău în prima cameră, și după aceea treci în a doua cameră să petreci 15 minute.

Ceea ce trebuie să știi este că din camera cu întrerupătoarele nu se poate vedea în cealaltă cameră și o regulă pe care trebuie să o respecți este că nu mai voie să te mai întorci în camera cu întrerupătoare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, jocul arată că poți să apeși în orice fel vrei pe întrerupătoare. Întrebarea este următoarea: Care întrerupător corespunde fiecăruia dintre cele trei becuri?

Care este răspunsul corect de la testul la care pică 90% din angajați

Acest test este picat de 90% din angajați, iar el este folosit cu precădere în domenii precum IT, bănci sau publicitate.

ADVERTISEMENT

Răspunsul este următorul: Unul dintre întrerupătoare nu se va folosi deloc și în acest fel un bec va fi stins și neîncălzit.

Al doilea întrerupător va fi lăsat aprins și becul va lumina camera, iar un întrerupător va fi aprins cinci minute și va fi stins la plecarea din camera întrerupătoarelor.

Astfel, becul va fi stins, dar se va încinge în cele cinci minute în care a fost aprins.

ADVERTISEMENT
Tags: