Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Întrebarea la care Andrei Nicolescu nu a vrut să răspundă cu 5 etape înainte de finalul sezonului. „Haideți, să nu vorbim”

Andrei Nicolescu a evitat întrebarea legată de viitorul clubului Dinamo în cazul în care echipa va retrograda. Administratorul formației știe cât de greu e finalul sezonului.
19.04.2024 | 00:10
Intrebarea la care Andrei Nicolescu nu a vrut sa raspunda cu 5 etape inainte de finalul sezonului Haideti sa nu vorbim
Andrei Nicolescu a tras concluziile după FC U Craiova - Dinamo, scor 1-1, în etapa a 5-a din play-out-ul SuperLigii. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Administratorul special al celor de la Dinamo este conștient despre cât de dificil este finalul sezonului pentru echipa antrenată de Zeljko Kopic. Andrei Nicolescu a evitat întrebarea despre viitorul clubului, dar a construit un răspuns pentru fanii “câinilor”.

Întrebarea la care Andrei Nicolescu nu a vrut să răspundă cu 5 etape înainte de finalul sezonului. „Haideți, să nu vorbim”

Întrebarea pusă lui Andrei Nicolescu are legătură cu viitorul lui Dinamo. Oficialul clubului a spus ce se va întâmpla în cazul în care clubul va cădea în Liga 2 la finalul sezonului. Așadar, administratorul formației din SuperLiga a explicat că echipa nu se va desființa.

ADVERTISEMENT

Nicolescu a dat o parte din vină și pe discuțiile negative care s-au creat în jurul “câinilor”. Oficialul lui Dinamo este de părere că și din cauza neîncrederii din media, a fanilor sau chiar a unor oameni din interiorul clubului, echipa se află în situația în care este acum.

“Nu, haideți să nu mai vorbim despre asta. Nu se va întâmpla nimic cu clubul. Nu are rost să discutăm despre asta. Pentru că asta e tema care a semănat neîncredere, începând cu iunie anul trecut.

ADVERTISEMENT

Temele astea propagate în media că nu sunt bani, că nu se va putea, că nu rezistă până în septembrie, au semănat frica în jucători, în staff și în toată lumea.

Momentul acesta în care suntem noi este parte din rezultatul discuțiilor de atunci. Discuții care au fost inclusiv de la oameni din interiorul clubului care încercau să își facă agendă proprie pe spinarea unor temeri și frici în rândul fanilor.

ADVERTISEMENT

Rezultatul este cumva acesta. Evident că se putea face și din punct de vedere managerial mai bine, dar toate vin dintr-un context”, a spus Andrei Nicolescu, la FANATIK SUPERLIGA.

Se salvează Dinamo de la retrogradare?

Andrei Nicolescu este conștient de dificultatea meciurilor pe care Dinamo le va avea în finalul sezonului. Administratorul “câinilor” este de părere că discuțiile despre echipă pot avea un alt curs. Dar doar dacă elevii lui Kopic vor lua 7 puncte în următoarele 3 meciuri.

ADVERTISEMENT

“E complicat pentru că astea 3 meciuri care urmează sunt exact între cele 4 care sunt în ultima parte a clasamentului. Dacă reușim să luăm aici 7 puncte, cred că vom putea vorbi și despre altceva, despre salvarea directă.

Dacă meciurile astea complicate vor rămâne foarte închise cu rezultate nesatisfăcătoare sau neconcludente, e greu. Este un război, asta este. Sper că și jucătorii au înțeles, de fapt, că este un război fiecare meci”, a mai spus administratorul lui Dinamo, la FANATIK SUPERLIGA.

Andrei Nicolescu, reacție după Dinamo - Poli Iași 1-0

ADVERTISEMENT