Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrei Nicolescu comentează acuzele că Hațegan „a tras” cu Dinamo. „Sunt într-o poziție ingrată” Mesaj pentru Luca Mihai

Andrei Nicolescu a comentat la FANATIK SUPERLIGA acuzele că Ovidiu Haţegan a tras cu Dinamo şi că nu a arătat cartonaşul roşu la accidentarea horror a lui Mihai.
15.04.2024 | 12:40
Andrei Nicolescu comenteaza acuzele ca Hategan a tras cu Dinamo Sunt intro pozitie ingrata Mesaj pentru Luca Mihai
Andrei Nicolescu comentează acuzele că Hațegan „a tras” cu Dinamo. „Sunt într-o poziție ingrată” Mesaj pentru Luca Mihai. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a câştigat cu 1-0 confruntarea cu Poli Iaşi şi iese de pe locurile direct retrogradabile. Meciul a fost umbrit de accidentarea gravă a lui Luca Mihai, fază la care Ovidiu Haţegan nu a scos cartonaşul roşu.

Andrei Nicolescu: “Este greu pentru familia copilului şi pentru noi”

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Haţegan a controlat bine meciul, mai puţin la faza accidentării lui Luca Mihai, unde recunoaşte că Homawoo ar fi trebuit să vadă cartonaşul roşu:

ADVERTISEMENT

“În primul rând, aş vrea să vorbesc de incident şi îmi pare foarte rău. Câteodată se întâmplă pe terenul de fotbal. Este greu pentru familia copilului şi pentru noi. Am vorbit cu domnul Şfaiţer aseară.

L-am întrebat dacă putem să îl ajutăm cu ceva. Ne-a spus că deocamdată este stabil, aşteaptă rezultatele analizelor. Este un eveniment pe care nu mi l-aş dori nici la mine, nici la alte echipe pe teren.

ADVERTISEMENT

“Sunt în cea mai ingrată poziţie. Sunt circumstanţe de cartonaş roşu, e adevărat”

Sunt într-o poziţie foarte ingrată. Săptămâna trecută am spus că n-am ce să vorbesc de arbitraje pentru că mă văicăresc şi se întâmplă. Sunt într-o poziţie ingrată şi trebuie să recunosc că erau circumstanţe pentru ceea ce spuneţi dumneavoastră, dar ce aş putea să comentez invers.

Sunt în cea mai ingrată poziţie. Sunt circumstanţe de cartonaş roşu, e adevărat. Ei au ieşit şifonaţi din lupta asta fizică. Sunt alte faze în care ei dau şi ei ţipă, dar acest eveniment este foarte trist.

ADVERTISEMENT

N-aş vrea să polarizez pe el. Trebuie să fim aproape de el, de familia copilului. Să vedem cât de repede se poate recupera şi ajunge din nou pe teren. Dar, în clinciuri, ei sunt cei care atacă, care lovesc.

“Exclud această fază cu accidentarea pe care nu o doreşte niciodată nimeni”

S-a vorbit că la faza eliminării, fundaşul a avut o lovitură. El s-a lovit singur. La nivelul întregului joc, a fost bine controlat, dar dacă vorbim de faza respectivă, eu sunt într-o poziţie ingrată şi n-am cum să spun că sunt circumstanţe.

ADVERTISEMENT

N-am văzut ceva ce se poate reproşa. Exclud această fază cu accidentarea pe care nu o doreşte niciodată nimeni. Este un moment greu pentru copil, pentru familia lui”, a spus Andrei Nicolescu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cât de frumoasă e soţia lui Leonard Doroftei şi cu ce se putea...
Cât de frumoasă e soţia lui Leonard Doroftei şi cu ce se putea ocupa în Canada, în timp ce campionul nostru o lua de la zero
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
O greșeală financiară făcută de mulți români. Din cauza asta, banii le scapă...
O greșeală financiară făcută de mulți români. Din cauza asta, banii le scapă printre degete
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”