Sport

„Intru în restaurant și-l văd pe Giovanni cu o fată în brațe. O frumusețe” Dezvăluirea lui Mitică

Mitică Dragomir, imagine de poveste cu Giovanni Becali. Cum s-au întâlnit cei doi la un restaurant. Dezvăluiri despre Gigi Becali și machidoni.
26.10.2023 | 15:52
Intru in restaurant sil vad pe Giovanni cu o fata in brate O frumusete Dezvaluirea lui Mitica
Mitică Dragomir, impresionat de familia Becali. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a făcut din nou spectacol la „Maxprofețiile lui Mitică”. Ultima dezvăluire despre Gigi Becali și Giovanni Becali. Cum se înțelege patronul FCSB cu Pandele.

Mitică Dragomir, dezvăluiri despre Gigi Becali, Pandele și Giovanni: „Părerea mea e că se respectă”

Dumitru Dragomir nu e surprins că Voluntariul a încurcat pe FCSB și vorbește despre relația lui Gigi Becali cu Pandele: „Domne, asta e corectitudine. Părerea mea e că se respectă, dar nu fac nimic în afara legii. La ăștia nașul se respectă. Și nașul își respectă finii ce nu s-a pomenit. Din credință fac asta”.

ADVERTISEMENT

Ca să exemplifice cât de importantă e familia la machidoni și povestește ultimul episod cu Giovanni Becali: „Fii atent la mine, dacă n-am luat telefonul… E la Cristi afară. Mă duc cu nepoții la masă și cu nevastă-mea după un joc al nepotului meu cel mic de pe terenul lui Juventus. Are 13 ani și jumătate. 

Mă duc la restaurant cu nepoții și îl văd pe Giovanii Becali cu o fată în brațe. Bă, îi stătea așa de bine. O frumusețe de fată, parcă era o păpușă decupată din revistă. Cred că avea 2-3 ani. N-avea mai mult”.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir, minunat de familia lui Giovanni Becali: „Foarte frumos. I-am făcut o poză cu fata în brațe”

Fostul președinte al LPF a dezvăluit că impresarul era la masă cu familia: „Era el cu doamna lui și cu toate trei fetele. Foarte frumos. I-am făcut o poză cu fata în brațe. Era de o frumusețe… Și el a slăbit al naibii de mult.

Nepoată-sa de la fiica cea mare. M-am bucurat că eram și eu cu nepoții și el cu nepoții. Îți dai seama ce a fost”, a mai spus Dragomir, la „Maxprofețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Cum s-a alergat cu Giovanni Becali prin București: „Am scos pistolul”

Una dintre cele mai celebre povești ale lui Dumitru Dragomir e legată tot de Giovanni Becali: „El era după mine prin oraș cu mașina și când m-am dat jos am scos pistolul.  A fost acum 28 de ani. Am început să râdem și ne-am luat în brațe. 

Aveam mașini frumoase. El avea Mercedes 600 și eu un Volvo nou, limuzină. Abia o cumpărasem. Ca în filme a fost. Când am oprit mașina el s-a dat jos și a început să râdă: Bă ești nebun? Te-ai dat cu pistolul jos!”, a mai povestit nea Mitică.

ADVERTISEMENT

La un pas de moarte pe calea Victoriei: „Praf ne făceau”

Dumitru Dragomir a mai povestit un episod pe muchie de cuțit cu Giovanni Becali în prim plan: „Mai am una cu el. Eram președintele Ligii și veneam de la un meci al Stelei pe Ghencea. Eu conduceam și el era cu mine în mașină. Eram pe la Cazino Victoria. Am luat stânga fără să semnalizez și a venit unul de s-a oprit la un lat de mână de noi. Bă, ne făcea praf! 

Eu m-am dus chiar în fața cazinoului, unde nu aveam voie, dar noi aveam. Se dau jos din mașină trei mai mari ca tine și veneau către noi. Zice Giovanni: Mamă, ne usucă ăștia. Ne bat ăștia… Și doi metri înălțime.

Eu bag mâna sub scaun, iau pistolul: ‘Ce mă, vreți să ne bateți? Stați să vă dau câte o gaură!’. Au rupt-o la fugă către mașină. Ne-au luat la înjurături și unul avea geamul jos. Intră pe geam și îl bătea Giovanni pe cel mai mare din scaunul din față.

N-am văzut în viața mea așa ceva. Voia să dea și în șofer, jumate intrat și cu picioarele pe afară. Eu o iau pe la șofer, mă bag în fața mașinii și îi zic: ‘Oprește!’. Și îl scot pe Giovanni. Au zburat ăia de-acolo”. 

„Maxprofețiile lui Mitică” sunt LIVE în fiecare luni, de la ora 13:30, DOAR pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube joia, de la ora 10:30.

Dumitru Dragomir, show la „Maprofețiile lui Mitică

ADVERTISEMENT