Sport

Secretul remizei Voluntariului cu FCSB. „Horia, au auzit la tine la emisiune”

Mitică Dragomir a dezvăluit secretul remizei Voluntariului cu FCSB, scor 0-0. Fostul președinte LPF a oferit mai multe detalii.
23.10.2023 | 14:25
Secretul remizei Voluntariului cu FCSB Horia au auzit la tine la emisiune
Mitică Dragomir a dezvăluit secretul remizei Voluntariului cu FCSB, scor 0-0. Fostul președinte LPF a oferit mai multe detalii. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut egal cu FC Voluntari, scor 0-0. În duelul de pe Arena Națională, elevii lui Elias Charalambous nu au reușit să introducă mingea în poarta ilfovenilor. Fostul președinte LPF susține că rezultatul partidei din etapa 13 i se datorează. Mitică Dragomir a dezvăluit secretul remizei Voluntariului cu FCSB.

Secretul remizei Voluntariului cu FCSB

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a dezvăluit secretul remizei Voluntariului cu FCSB. Fostul președinte LPF susține că rezultatul egalului făcut de ilfoveni pe Arena Națională cu FCSB i se datorează. Totul a început cu declarațiile făcute de Mitică Dragomir în cadrul emisiunii.

ADVERTISEMENT

“Am zis la tine în emisiune. ‘Cine stă la mine la hotel nu pierde meciul’. Și m-ai luat la mișto și nu știu ce. Și a aflat Voluntariul. Au venit și au stat trei ore la mine în hotel și au mâncat. Și nu a putut Steaua (n.r. FCSB) să îi bată. Au auzit la emisiunea ta treaba asta. De aia au venit”, a declarat Mititcă Dragomir.

Dragomir nu este impresionat de cel mai nou transfer al lui Gigi Becali

Fostul președinte LPF nu este impresionat transferul făcut e Gigi Becali. Mitică Dragomir susține că Dorin Rotariu nu este potrivit pentru modul în care joacă FCSB și a explicat și motivul pentru care crede acest lucru. Nea Mitică este de părere că presiunea este foarte mare pe fostul jucător de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

“Lasă-mă să nu fiu foarte încântat. Nu știu dacă se mulează pe jocul FCSB-ului. Jocul FCSB-ului este foarte dificil. Aici fiecare vrea să facă mai mult, nu au un joc de concepție și de pase într-un sistem tactic. Ei joacă din talent.

În momentul când încep să joace și pe idei tactice, nu le mai stă nimeni în cale. Sunt jucători talentați. Nu l-ai văzut pe Tavi Popescu la naționala lui Pancu. Vai de mine! 

ADVERTISEMENT

(n.r. nu ești dat pe spate de transferul lui Rotariu la FCSB?) Nu, dar e jucător bun, serios, cuminte. De-asta mi-e frică (n.r. presiune). Îl strivește și Gigi, dar și spectatorii.

Când îți trage Gigi vreo două, uiți cu buletinul în mână cum te cheamă. E foarte greu, greu, greu de jucat la FCSB”, a spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Dumitru Dragomir, despre secretul remizei albe dintre FCSB și FC Voluntari

ADVERTISEMENT